Re:Carousell 買game碟要小心

284 回覆
150 Like 46 Dislike
買家唔夠人講就用個分身屈幫樓主嘅人都係carousell賣家正宗死雞撐飯蓋,藍屍思想
喂喂,我每人俾多一百蚊你地兩個,黎幫我玩Jer仔吖
做開賣家,寄足四年野
不嬲郵寄風險買家自負

買家怕人扮寄又怕寄失但唔肯加多十幾蚊寄掛號,
到真係收唔到貨又係度嘈

淨俾個郵局同電話號碼仲on9,
想郵局自取唔係就咁寫落信封,
要賣家上網喺易送遞先申請ac,再寫資料,
再者你條友又唔同人講寄易送遞自取,
唔係個個賣家都有搞呢樣野同知呢樣野
不過賣家又唔問清楚係衰on9

Btw平郵唔一定兩日內收到,有時真係等成星期

又真係咁岩100蚊
個買家柒開有條路
呢啲人我叫佢報警就唔會理佢
宜家又唔係我冇寄
寫明風險買家承擔
試過寄6蚊野收唔到係到屌鳩我
試過有人要求咁寄,應該係得
但要寫全名同電話號碼
100蚊
呢個cheap友咩人嚟㗎!唔夠人講就爆粗,快d起佢個底,等賣家有所警惕,以後唔賣嘢比佢!
其實到底係你黑仔定有被害妄想症
起個底都已經見到最少有3個post話人地黑店
$50我比你啦
喂屌你係咁撚正氣就自貼身份證+連登ID
你肯做我私人醒五舊俾你又點話
呢個又笑左,冇啦啦多左條友出黎撐買家
我收完件野拆咗掉埋啦 點會留低有相
只可以cap返對話圖比你

但我過去真係收過唔少平郵
會係個信封到落返公司地址 或者 私人電話

冇興趣睇你裸跑
只係想比你知真係有人會咁做

其實你個賣家都係戴多個頭盔俾自己
講真如果件郵件都唔見左 上面寫左咩都唔關事啦 邊個睇到

公司信封大機構 會有自己資料好正常
私人嘅真心少見 亦都無咩用
咁點都好過樓主咩都冇做 寄失仲要人比返一半
D窮閪發起窮惡上黎真係好得人驚話你呀窮閪買家 110都要上黎公審人 同當年個乜M記驚現ON9仔post一撚樣 當呢度係facebook呀?
樓主俾返一半咪算好
個一百幾十當買俾個傻仔
人地話肯退一半,係你唔肯要
做乜撚啫e 家

同埋暫時睇你係柒果邊居多
Off topic sorry

點提出要求?
就咁打個電話比郵局叫佢派多次?
郵局d職員應該奇怪緊 無啦啦有人寄隻碟我玩
係,不過約得就真係要有人o係屋企同定左時間(當然嘅係要辦工時間...)
你張卡背後有間局嘅電話,再唔係打1823
嘩屌成一百蚊交易 大茶飲黎喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞