Re:Carousell 買game碟要小心

284 回覆
150 Like 46 Dislike
Carousell買Game碟要小心
https://lih.kg/1687727

既然你開舖公審我就麻煩你post多啲證據,唔好淨係講啲對你有利嘅,你淨係話我同你講已寄出,又唔post我send俾你張收據出嚟啊,到底有咩居心大家都知啦

你比個地址又我淨係打個電話同埋名,大部份人都會覺得你係俾個電話我同你聯絡,你有冇講清楚要我寫起個信封度,如果你覺得自己冇責任嘅話OK冇所謂,但係呢件事我都有損失,我很賠償返你一半已經算好厚度,郵寄買賣雙方都承擔風險好公平啫

咁既然你又唔接受賠償,仲要恐嚇我話要私了,依家又要公審我我都冇辦法唔出聲

好在無跟車太貼
乜嘢地址叫郵政青衣局窩哥哥
真心問咁填真係可以收到件?
其實正路就算你真係寄失都唔係要人承擔一半囉
除左你係賣之前有講定先
唔係既話呢d寄失梗係賣家承失所有責任架喇
push
佢係咪想你寄易送遞郵局拎唔係嘅話平郵寄郵局無得去拎件架wor
今次真係人既問題
易送遞有得郵局拎喎
100元都搞甘多野 痴撚線
你咩都唔講淨係send個電話出嚟,正常人都覺得你係比我同你聯絡㗎啦
你恐嚇我又話要私了,轉頭像轉ID就係為咗避開呢啲麻煩人
吓 咩叫正路 夠有好多都係買家承擔風險
佢冇清楚交代你認為冇問題,更何況作為賣家嘅我都有損失,更何況我自己又損失都肯賠償佢一半
一舊水都好嗌
問咗,佢話追蹤唔到
我要呃就唔會呃你嗰$50咁少,起個乞兒兜度拎飯食
「來單挑吧」日兩少年在河邊決鬥被捕
https://lih.kg/1682556

香港好似冇決鬥罪
咁都唔該你講清楚啲,我話你要返退款嘅話就留低銀行號碼俾我,建議你只係send咗一個表情符號同埋同我講論壇見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞