碧血狂殺2 PC 11月5號 集氣

200 回覆
7 Like 25 Dislike
玩賭啤都玩左成個鐘
red dead 1都冇
有冇win7巴打開到game,一按就話Rockstar Games Launcher 意外結束
如果有用avg防毒試吓將成個red dead redemption 2 file放去個例外到, 我整完即係玩到
Death Stranding都係
本身隻game 就係共視出,點唔益佢?
冇裝過防毒

有冇人有呢種問題 我開到一次game之後就開唔到
睇ps4攻略去個湖捉隻快D嘅馬,save laod搵咗勁耐都冇
究竟係咪改咗
咁耐fix左郁唔奇啦
有邊隻game 劇情正得過 rdr2 我覺得佢劇情方面仲正過 witcher 3 同 the last of us

開頭係有d 悶唔知想點,但捱到第三章就開始好撚正好投入,到左第六章更加係痴撚線咁正,最後仲要有得玩埋 john

成隻game 就好撚似 breaking bad 咁,愈後愈正,無爛尾,神作

如果佢DLC 出埋 rdr1 接續落去就好撚正
其實營地d裝飾有乜用?我玩ps升滿哂都唔覺有乜分別 又無成就拎
無啦啦更新D咩...成2GB幾
劇情rdr2正d
kcd正在中世紀背景🤤期待佢出2
我睇BB最後一集都覺得同RDR2主角好似
做盡壞事既人死前對自己既救贖
好想係PC度爆多次 但驚自己愈後愈唔想玩多次
Same, 玩完好沉重,唔敢再玩多次
win10一樣
乜嘢狂殺, 睇到我呢
你講RDR2呀
跟本未test好就放出黎
epic games
好多bugs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞