碧血狂殺2 PC 11月5號 集氣

200 回覆
7 Like 25 Dislike
有無巴打解決到Rockstar Games Launcher意外結束
等多12mins 就知
唔得再算
巴哈有人話要更新windows or bios
竟然得咗
諗起佢地同日本武士一樣都要面對時代巨輪
一係反抗一係順從
可惜信錯左個I HAVE A PLAN 既人

HAVE SOME GODDAMM FAITH!
可能咁啱出patch又同你update埋
5820k+48gb ram+孖裝AMD 390 係咪等收皮唔洗玩?
痴線
我搞咗2 Step verification
依家連網業版social club都入唔到,收唔到email
至少佢係專處理
唔係話唔會hang機不過機會真係少過電腦好多
但今次明顯係 rockstar 問題
有劇透既話不如加番密
因為應該有唔小人係第一次玩
Console版會過埋主機廠商嗰part先賣
QC 會好少少,無咁易crash
Kingdom Come Deliverance 都好正劇情

近幾年隻隻game 都玩多人模式, 少左有劇情既第一身game

以前R6 隻Vegas 個故事都正, 但點知隻R6 Siege 飛晒劇情齋打... 玩左一個禮拜就放低左
隻game有冇多人mode?
玩到後面換番第1集既阿John, 即刻頹左
中間無啦啦去荒島個劇情好唔掂
好火啊, 條客服唔識英文架!!!!!!
excited unexpectedly.
抄都串錯!!!!! exited呀!!!!!!!!
old news 就Exciting
我對彈GAME好唔Excited囉

佢地都知衰,即刻搵返第個二打六Vincent出來

最多32人
有大地圖、有街任(不限人數、敵我)、有合作任(4人)、有對坑模式
thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞