Football Manager 2020 討論區 (1) Beta已出

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
如果inside forward可以考慮下 Juan Fernando Quintero
不過一月先買得
10M樓下超值之選

多謝推介
就快開季
頭兩場已經打車路士同熱刺
執到1分收貨
淨係聯賽單線 因為佢兩個夠用啦 再睇下啲強隊有冇人借黎做後備
Btw 連續借左鏝個科頓第三季
Push..
有冇人有呢個問題..
我自己揀咗mobile 以輕鬆玩黎講好夠
想問下大家會點升新仔 訓練強度2倍軟借出去
科頓都借到
我又試下先
借出去,收埋錢,唔洗俾人工,一舉兩得
但借出去 佢唔出場咁點
去屌9對家主教練
要求俾佢出場
一係借時最少要係一線主力先借出去
https://fmdataba.com/19/p/28107/juan-fernando-quintero/

Dribbling, First Touch, Passing, Technical都有17
好多key attributes都過15

最緊要係佢國家隊上陣次數夠,唔洗煩Work Permit
借出前睇下隊波既訓練設施同陣容,eg: 你借前鋒俾佢,而佢踢雙箭頭,咁就岩哂
傾約時講明最少要係important player,減少唔出佢既機會
真係唔出,可屌對家領隊, 1月可收番

D幼幼,放係自己度,一年都出唔到5場90分鐘
不如借走
放落u23 u20果啲會唔會功效一樣
利伸:岩岩加入 唔熟佢地啲升星規則
垃圾黎 唔同公司整

mobile你用連加特同用美斯

基本無分別
咁現實世界嘅連加特真係同美斯一樣咁勁喎
今集感覺上得vardy既單刀比較易入
TOUCH少左TEAM TALK呀
同董事會溝通個,記者會個D野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞