Football Manager 2020 討論區 (1) Beta已出

1001 回覆
6 Like 3 Dislike

大家準備玩邊隊
咁突然
聽日仲要出trip,星期日先可以開波
今年有咩新feature
無買19 玩緊18
X2 隔代買
我都係隔代買
聽人講19同18好唔同
而家玩落20又真係比18多咗野嘅主要係d訓練模式唔同晒
Expect fewer examples of wide players punting a cross into the box for the sake of it when other options are available on the inside, and be ready for members of your team to take that extra touch to move the ball on to their stronger foot before passing or shooting.

少啲鳩斬
正式版唔知做唔做到
集集都咁講
1)試左係少左鳩斬,而家多數比返出黎,用巴塞全場圍攻7成控球射門30次,都只有30-40次,極有改善 但對面龍門勁到仆街

2)多左個人習慣,而且每樣都有解釋返係乜,夏薩特多左撚狗習慣,就係喜歡連續過同一球員 應該多左差唔多十樣習慣

3)職員能力多左幾樣,球會願景詳細左

4)on9輸角球少左,搶波好似勁左,同埋多左分邊,過頭波又勁左

隻game好似順左,玩左幾場暫時係咁,今晚再試
港超幾時有update
問frank ng
喜歡連續過同一球員
屌你咁左翼就係過右閘嫁啦
到你揀嫁咩
唔通打反擊世三如果係右邊會帶返個波去爆人地右閘咩
呢個習慣好似唔係新 之前fm都已經有
我對呢個個習慣好有印象
問佢就哂氣,球員翻譯又錯,位又錯。
等巴打啲Patch 仲好。
笑4
講到好似有咩大發現咁
屌弱撚智
想平賣人個board 唔撚比賣
人工高年紀大咪平賣囉 唔比賣cls
佢自己個人習慣寫架 睇返英文版意思應該係連續過人,以前果個應該係經常盤球,而家夏薩特兩個都有
想買不過用surface pro

肯定load 到仆街部機勁滾
Crossing manager 2020
近幾代無 但係未3D之前個幾代應該兩樣都有
都係鐘意用經典2D
3D畫面好似有啲卡住卡住咁
d妖人會唔會貪心咗d
玩阿狗一開save續saka
17歲仔就要求50k
開250k唔肯續,轉個頭150k free走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞