Football Manager 2020 討論區 (1) Beta已出

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
我18玩過拖肥 季初買幼齒 戰術set控球 臨尾轉返鳩斬先執返幾分 奈何教半季比班主收皮 英超榜排到去第15 16
fm從來都係鳩斬
你睇哥帥次次都收皮就知
最重要都係人
以前我買到兩個pa>195 嘅前鋒
最後我練到一個ca 196 一個ca199
勁到仆街 求其乜鳩戰術都可以hat-trick
Assist goal 都係兩條友攪掂曬
靠兩條友稱霸左差唔多十年
我都有隊地上最強 強到每個新入黎既球員都虎視眈眈想拎正選 入到黎無返咁上下都係比我擺落隊波夾10幾場抄高個價賣出去
有時ff想幫假人出本屬於佢地既球壇風雲錄 講下佢地既恩怨情仇
我都覺得好amazing

transfer listed既Kehler 6.5m
Ihattaren 17.5m
Boubakary Soumare 7m

Steve cook 18.5m
Ibe 13m
Stanislas 11m

1:2輸車
2:1贏奴
3:和熱

但連d 1m身價既人都簽唔到
已經用緊negotiation 15既DOF
R哂頭
所以要用減潛力patch
唔用嘅話過幾年就通街美cc朗
每次想散彈槍式簽人都會遇到既兩個情況
1. 買唔到>轉買一兩個核心然後幼齒升價 下季係性題比前題下放棄買原先指定幼齒既念頭
2. 成功買到數位幼齒 但隊波相對欠缺核心 轉由幼齒領軍 雖然有潛力但交唔到貨仔>帥位不保 保到就撐到班主科水即刻簽返隻核返黎頂檔
4231都係會變斬斬斬
係,所我好多人都唔敢清
都買唔到人,點賣人
1m既人都買唔到呀。。。
就算我較tiki taka
佢一樣場場9斬
單刀從來唔入
入波靠-6遠射
頭幾頁又話少左鳩斬
玩玩下又變番鳩斬+遠射?
今集玩巴塞 set tiki taka 場場都700傳球組合以上
點set
歌都有得唱
但阿狗就是想不通 揮灑千金的作用
靠個中鋒已經夠用 歐洲賽季季都中
佢個engine應該每次更新都有調整
左斬右跟住右斬去左好on9
兩隻閘係到練長傳轉邊
和仔 底線傳底
我較集中中路 傳ball方式最短 節奏最慢 陣型拉到最窄
f9
if a if a
ap a dlps
dlp d
wb s bpd bpd cwb
sk s
不過呢個戰術都唔夠 9981 斬勁

今集董事會原來會自己簽人
已經較咗全部轉會都係自己做
想問下波衫會徽人樣邊度有得download
係咪set少左野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞