[HKGBuddies]GFRIEND討論區(44) 春天再到了,肥琳再吃了

1001 回覆
45 Like 19 Dislike
今晚不醉無歸

同我飲_哂佢

又點話

正阿喂, 我又飲
感謝醫生同幾位絲打用銀同我換卡
我係坐係度話任換個位柒頭巴打
齊到銀真係好感動連登有愛

多謝你換隻豬仔比我
放低左隻橫卡銀仔比你
雖然唔知你有未

原來係朴寶英絲打
好感動
其實我岩岩齊左你個張我會好好珍藏

我幾時變左朴寶英咁勁

有某個人同我講話你個style好似朴寶英

國兒b示範點識女

由佢坐低任換卡開始就係為左呢刻去識女

我都係想幫下人換靚卡姐
自己食左好多張 某幾款數量過多既小卡

果幾版智真精彩

唔好講呢d智不知幾好

檢點你地嘅嘴巴
好多智黨係到

歡迎隨便欺負同欺凌同無視,我一定要轉去其他團,得閒踩下人場又冇人敢出聲真係好爽,惡補我毒既性格

主席 我會永遠支持智的 唔好轉啦

小弟一直默默支持 umji
唔求大家都關懷同關愛智,只係唔好
無視佢既存在,唔需要提起佢,但唔好笑佢
諗起自己都唔係因為女朋友而入韓坑,倒不如回歸我原本有既團,睇下人地點肆意欺凌其他團,又唔會被自己人排斥

唔好轉啦老公巴
智仔同智黨都需要你
本來落街食野
食左咁多提子 可以返屋企了

我岩岩都食左一抽好大既提子
黎緊呢個禮拜都唔使食野了
本來落街食野
食左咁多提子 可以返屋企了

我岩岩都食左一抽好大既提子
黎緊呢個禮拜都唔使食野了

果抽提子真係勁........
今日唱live唱得好好聽 世界級
Dong爺跪拜區
Dong爺跪拜區

拜神
抽提子飽到食唔到dong爺杯雪糕
聽講我喺gfd vlive出現 有冇大神有replay link

喂gf v好似係+要課金睇
聽講我喺gfd vlive出現 有冇大神有replay link

快啲課金睇replay啦

定係普通果個都有
Dong爺跪拜區

拜神

突然覺得冇雪糕食仲好

之前Block左既人係咪唔洗理
Dong爺跪拜區

dong爺
Dong爺跪拜區

拜神

終極殺手級提子.......不過dong爺杯雪糕點都要食
Dong爺跪拜區

拜神

終極殺手級提子.......不過dong爺杯雪糕點都要食

人人一杯haagen dazs 葡萄味雪糕

今晚要happy下

聽日都要
岩岩官咖更新提示:
情仔留言又放相......好得意呀
岩岩官咖更新提示:

係800日粗卡
岩岩官咖更新提示:

係800日粗卡

今次冇計錯可 不過照樣祝賀定先
800日粗卡呀
岩岩官咖更新提示:

係800日粗卡

今次冇計錯可 不過照樣祝賀定先
800日粗卡呀

上次東方把教完點set 提示之後第一次識響
但都係無用, 因為一粒字都唔識睇
https://www.youtube.com/watch?v=abW4YlDSQ0U
今日stage
個鏡頭好似未抹乾淨
同埋呢套衫真係

https://www.youtube.com/watch?v=abW4YlDSQ0U
今日stage
個鏡頭好似未抹乾淨
同埋呢套衫真係

笑左
今日stage
個鏡頭好似未抹乾淨
同埋呢套衫真係

笑左

MATCH

之前Block左既人係咪唔洗理

點解block左我
今日stage
個鏡頭好似未抹乾淨
同埋呢套衫真係

女友走動漫風

果然翁~~~~~~~~~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞