[HKGBuddies]GFRIEND討論區(44) 春天再到了,肥琳再吃了

1001 回覆
45 Like 19 Dislike
講下後記!

2點出發去kbs,我屌...因為男團多所以2點已經講緊排70個。

體感溫度-1,硬食左4粒鐘寒風等天光!

係到拜一拜假裝巴先,-1x度等女朋友

然後我太衝動入去霸位,比保安屌叫我排最後

大神們入哂去霸位,執生去左門口既側邊接車,個位都算靚下,70-200都得!

影到班韓站影唔到既落車相,幾正,起碼冇咩重複圖

10點到guesthouse 1點再出發kbs入預錄應援!

提子時間:企門口位得我一個buddy,我大叫umji,umji轉左過黎,但因為我真係歇斯底力咁叫,冇ready相機,nvm比應援小智仔is ok,完個時銀仔望過黎我呢面,而我呢邊得我一支鏡,成功望實,心靈感應

戰地狂迷懵佬好屈

係咪個個節目都要零晨排隊霸靚位架

2點有70幾好啊
等你遇過bts exo 個陣就知
2點你應該係CU 隊尾
講下後記!

2點出發去kbs,我屌...因為男團多所以2點已經講緊排70個。

大神們入哂去霸位,執生去左門口既側邊接車,個位都算靚下,70-200都得!

提子時間:企門口位得我一個buddy,我大叫umji,umji轉左過黎,但因為我真係歇斯底力咁叫,冇ready相機,nvm比應援小智仔is ok,完個時銀仔望過黎我呢面,而我呢邊得我一支鏡,成功望實,心靈感應

大神
講下後記!

hk大神

大叫智仔熱血

沉啦沉啦
辛苦曬各位大神赴韓拍攝
請受小弟一拜
4眼銀
邊到可以轉會
4眼銀
邊到可以轉會

請搵國巴辦理入會手續
4眼銀
邊到可以轉會

請搵國巴辦理入會手續

今晚fs幫你問當時人批唔批你
4眼銀
邊到可以轉會

請搵國巴辦理入會手續

國巴係長銀會長 短銀好似唔關佢事
4眼銀
邊到可以轉會

請搵國巴辦理入會手續

新黨4眼銀ok?
4眼銀
邊到可以轉會

請搵國巴辦理入會手續

新黨4眼銀ok?

你想開新黨做會長?
4眼銀
邊到可以轉會

請搵國巴辦理入會手續

新黨4眼銀ok?

你想開新黨做會長?

自己插旗
4眼銀
邊到可以轉會

請搵國巴辦理入會手續

新黨4眼銀ok?

你想開新黨做會長?

自己插旗

4眼銀
邊到可以轉會

請搵國巴辦理入會手續

新黨4眼銀ok?

你想開新黨做會長?

自己插旗

反了 反了
4眼銀
邊到可以轉會

請搵國巴辦理入會手續

新黨4眼銀ok?

你想開新黨做會長?

自己插旗

反了 反了

銀黨統一有遠咗一大步
4眼銀
邊到可以轉會

請搵國巴辦理入會手續

新黨4眼銀ok?

你想開新黨做會長?

自己插旗

反了 反了

銀黨統一有遠咗一大步

主席可唔可以出黎講兩句

新黨4眼銀ok?

你想開新黨做會長?

自己插旗

反了 反了

銀黨統一有遠咗一大步

銀黨到底可以分裂成幾多份

銀黨到底可以分裂成幾多份

短銀又贏

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞