[HKGBuddies]GFRIEND討論區(44) 春天再到了,肥琳再吃了

1001 回覆
45 Like 19 Dislike
CHI 9 SIN, 就5點了,好辛苦

幾時deadline

4月8先交,但聽日係最後一堂見阿SIR,我逼自己要打多啲字落份REPORT,
其實字數要求唔多,3000字係MINIMUM,但自己英文太差,
又太多嘢諗,思緒好混亂,有時唔知自己想打乜,打下停下

或我應該 相信 是緣份 umji

我明嘅

你英文實好好啦..唉
N個小時都係打得600字,我倒下了,瞓先
肥琳巴都快啲休息

我個夜晚仲有排
老公巴你早d休息啦

幾時deadline

4月8先交,但聽日係最後一堂見阿SIR,我逼自己要打多啲字落份REPORT,
其實字數要求唔多,3000字係MINIMUM,但自己英文太差,

我明嘅

你英文實好好啦..唉

一般啦 真係唔算好好

幾時deadline

我明嘅

你英文實好好啦..唉

一般啦 真係唔算好好

我英文垃圾

幾時deadline

我明嘅

你英文實好好啦..唉

一般啦 真係唔算好好

我英文垃圾

我係好唔夠vocab

幾時deadline

我明嘅

你英文實好好啦..唉

一般啦 真係唔算好好

我英文垃圾

我係好唔夠vocab

肥琳世界級

幾時deadline

我明嘅

你英文實好好啦..唉

一般啦 真係唔算好好

我英文垃圾

我係好唔夠vocab

肥琳世界級

做咩jack
又召喚我

肥琳世界級
好耐冇見過完整召喚文

幾時deadline

我明嘅

你英文實好好啦..唉

一般啦 真係唔算好好

我英文垃圾

我係好唔夠vocab

肥琳世界級

做咩jack
又召喚我
[img]https://na.cx/i/tD7wwr3.jpg[/im
[img]https://na.cx/i/1qpj947.jpg[/im
[img]https://na.cx/i/w503fg2.jpg[/im
[img]https://na.cx/i/Vz4m1BZ.jpg[/im
肥琳世界級
好耐冇見過完整召喚文

掛住你

掛住你

ha gayyyyyyyyyyy
又永動下先

又永動下先

訓先

又永動下先

訓先

早晨
原來咁多人比essay 折磨緊
早晨 星期六啦
肥琳世界級

話說今日份工last day
正常last week都會坐下hea下用黎執下野
我大佬就掉番轉
係咁叫我做呢樣跟呢樣
今日last day諗著可以安心執野走啦
我大佬無啦啦7點幾打電話黎叫我同佢食早餐
大佬:
我:
大佬:國兒,起左身未
我:岩岩起左(心諗:你咁樣同打我屋企電話問我係邊有咩分別?)
大佬:你係咪同我食早餐?食邊間幾點等?
我:下!?點解我唔知我約左你既!?
大佬:15分鐘係 @#;#_*(:_@ 等啦(收埋線)
我:...........
last day仲要搞我痴lun線
早晨

捱多兩日考試
肥琳世界級

咩事

肥琳世界級

話說今日份工last day
正常last week都會坐下hea下用黎執下野
我大佬就掉番轉
係咁叫我做呢樣跟呢樣
今日last day諗著可以安心執野走啦
我大佬無啦啦7點幾打電話黎叫我同佢食早餐
大佬:
我:
大佬:國兒,起左身未
我:岩岩起左(心諗:你咁樣同打我屋企電話問我係邊有咩分別?)
大佬:你係咪同我食早餐?食邊間幾點等?
我:下!?點解我唔知我約左你既!?
大佬:15分鐘係 @#;#_*(:_@ 等啦(收埋線)
我:...........
last day仲要搞我痴lun線

ching ho ball
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞