幾幾幾多線足球討論區

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Omar al soma 中東伊巴 係沙地聯賽入球如麻 其實佢去歐洲都夠料到
寧願保送越南踢走阿聯狗
仆街
作為國旗撚都有大部分嗡唔出
al soma fifa最top有80
不過無咩機會睇佢踢 佢以亞援可以係沙地企穩
應該真係好top
反而當年仲有個kharbin好睇好 但唔知點解愈踢愈沉
亞冠都唔見佢
毒瘤!!!!!!!
覆錯自膠

27號開波
兩年一度海灣盃今年係🇶🇦搞
由於阿拉伯國家同🇶🇦斷交關係
原先有八隊,但兩隊唔踢,🇸🇦🇧🇭退出
我知你講緊我

sor囉
我係講緊某魚腩球隊嘅前球迷
毒瘤!!!!!!!
覆錯自膠
我知你講緊我

sor囉
我係講緊某魚腩球隊嘅前球員
韓國足球名宿柳想鐵確診患有胰腺癌四期

據韓國媒體《首爾體育》報導,韓國足球名宿、現任仁川聯主教練柳想鐵已經被確診患有胰腺癌四期。

柳想鐵今天告訴了仁川聯俱樂部他的病情,他說道:“我決定開誠佈公,與球迷們談論一下我的健康狀況,我已經被診斷患有胰腺癌第四期。”

“很難接受這樣的診斷結果,但我必須接受,我不想因為我而對球員以及球隊造成傷害。我向球迷們保證,球隊會繼續參加K聯賽。我還要向我的球員們保證,完成治療後我會迅速回到球隊。”
https://www.youtube.com/watch?v=WEfaa1kU04I

🇻🇳 教練樸恆緒比🇹🇭守門員教練串矮
係咪日狗不尊重
唔係
但你係
今晚又係禾金show time
仲有要留意畜力樂仔入唔入到名單
禾金踢完國家隊傷咗 , 今晚應該唔會出
原來南美自由盃轉咗玩一場過決賽
本來聖地牙哥踢但因為智利示威
改去秘魯首都利馬踢

巴西法林明高對爭取衛冕既河床
法林明高個陣唔簡單
有前華西門將diego alves
兩閘拜仁rafinha下體會filipe luis
中場有不來梅diego羅馬gerson
前線仲有國米借返黎既gabriel barbosa

對面河床4強又搞掂死敵小保加入決賽
連續兩年自由盃ko死敵
小保加黎緊一段時間都應該幾難抬起頭做人
小保加未降過班已經立於不敗之地
法林明高仲有新個新星要睇住
reinier jesus
仲有曾經傳痕大Ribeiro
自由盃等同歐聯咁既地位
應該重要過有冇降過班
其實上屆決賽贏已經好難有仇報
今年仲要畀你執雞補返次都4強封殺

感覺有d似歐聯蝗食住下體會
小保加想簽埋哨牙蘇
居然係咁
撐法林
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞