有冇人成日比寵物咬/抓

63 回覆
2 Like 0 Dislike
我依家隻貓細個果陣都係。要大聲喝佢,話我好痛,然後抽起佢 d頸皮拎起佢拍下佢頭仔,拍到佢驚。佢一咬要即刻做,遲一秒就冇用。

依家大左一樣咁痴我

我大聲喝佢都唔聽 仲咬大力啲
我用愛感化左隻狗
隻狗本身係人掂到佢都好惡咁大叫 又咬人

我有排無聊就抱住佢 摸頭
佢都係狂叫仲想咬我
我都係避下佢咬就算
之後繼續抱

過左一排佢就好乖成日過黎俾我摸
又肯俾我抱
但佢對其他人仲係好惡
我用愛感化左隻狗
隻狗本身係人掂到佢都好惡咁大叫 又咬人

我有排無聊就抱住佢 摸頭
佢都係狂叫仲想咬我
我都係避下佢咬就算
之後繼續抱

過左一排佢就好乖成日過黎俾我摸
又肯俾我抱
但佢對其他人仲係好惡

我抱住隻貓 佢都照咬到我隻手

佢而家係我後面睇我打咩
回憶嚟㗎。我以前都成日同我個仔(貓)互咬,佢咬完我鼻我又咬返佢鼻,大家個鼻都紅咗 但係已經無機會喇。上年嘅3月佢血塞救唔返,獸醫建議打安樂針畀佢走。
Sorry, 打咗堆唔關事嘅嘢,只係我有感而發。巴打,多啲同佢玩,貓唔鍾意你唔會同你玩咁癲。

點做到互咬
佢走咗可能對佢來講係種解脫

我清醒嘅時候成日都同佢玩到好high
但係瞓教時間我真係頂唔順
btw絲

希望佢宜家真係喺彩虹橋同其他貓狗開心咁玩
女朋友岩岩比佢隻狗咬到見血 養左9年仲係咁癲 咬實唔放痴撚線架
回憶嚟㗎。我以前都成日同我個仔(貓)互咬,佢咬完我鼻我又咬返佢鼻,大家個鼻都紅咗 但係已經無機會喇。上年嘅3月佢血塞救唔返,獸醫建議打安樂針畀佢走。
Sorry, 打咗堆唔關事嘅嘢,只係我有感而發。巴打,多啲同佢玩,貓唔鍾意你唔會同你玩咁癲。

點做到互咬
佢走咗可能對佢來講係種解脫

我清醒嘅時候成日都同佢玩到好high
但係瞓教時間我真係頂唔順
btw絲

希望佢宜家真係喺彩虹橋同其他貓狗開心咁玩

佢一定會
女朋友岩岩比佢隻狗咬到見血 養左9年仲係咁癲 咬實唔放痴撚線架

咬到見血唔似係玩

咬到見血唔似係玩

女朋友諗住幫狗狗除衫 但唔知係咪件衫太窄整痛佢 之後就發晒癲咬實我女朋友 唉痛死佢啦 咬到係我咪好囉

咬到見血唔似係玩

女朋友諗住幫狗狗除衫 但唔知係咪件衫太窄整痛佢 之後就發晒癲咬實我女朋友 唉痛死佢啦 咬到係我咪好囉

仲要咬完右手咬左手 啲牙印勁深

咬到見血唔似係玩

好癲 咬一隻手都算仲要咬兩隻
諗到都覺得痛
btw巴打好好仔

咬到見血唔似係玩

諗到都覺得痛
btw巴打好好仔

損晒 勁心痛 點解佢平時對隻狗咁好都仲要咬到佢咁

咬到見血唔似係玩

諗到都覺得痛
btw巴打好好仔

可能你女朋友對佢太好 令狗狗覺得佢好恰

咬到見血唔似係玩

諗到都覺得痛
btw巴打好好仔

可能你女朋友對佢太好 令狗狗覺得佢好恰

如果係咁 真係要對番佢惡啲 唔可以再發生依啲事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞