立場記者都有仆街!周圍叫人畀錢贊助佢

504 回覆
109 Like 822 Dislike
邊度有借立場之名黎搵食 唔係好明
我有睇佢工餘時開嘅fb live
同埋佢呢個宣傳亦都係佢自己個人fan page
有咩問題
分化撚全面入侵
淨係識話人哋不是
從來冇睇到人付出啲乜嘢
有口誅筆伐伍乞衣嘅風範。
利申:公子fans
又係典型分化狗format

讚同大家認同既觀點
想大家放下戒心
慢慢講入正題分化
講到好為大家著想
以為了解政局 觀點獨到
但其實只係針對負面野無限放大
為求做到對該人 以至該機構既批鬥
呢啲咁撚低質既分化已經冇撚柒用啦

你要批評一個人 其實係冇問題
你唔認同佢捐錢 咪唔捐 佢都冇迫捐
你個標題已經出賣你 只係想對準立場做分化
認真, 少睇live都聽過佢屌狗
老實講 冇立場咁出名更需要大家支持既大有人在
立場已經慢慢左質啦 睇今日記招就知
個女記者叫記者走 蘋果最有骨氣走左
立場曾經兩個記者受傷 但都堅持唔走
睇live既人都留言叫佢走 佢都唔理繼續開live
佢地都唔幫自己人 淨係識叫人課金
係 一開始佢最早開live最夜收機 會同大家傾計
依家呢? live又遲過人開 fb d post又奇怪
feel到佢慢慢想建立中立既形象
我唔係搞分化 大家可以繼續睇繼續課金
但有冇變質 由開台睇到依家既人應該會感受到
佢叫大家贊助啲有需要嘅媒體先,有多餘錢先課畀佢嫁
佢有冇係live不斷叫人捐錢先
係佢自己既page到放條link姐
有心咪捐冇心咪飛咗佢
你條三毛睇哂佢啲LIVE先講啦屌, 佢又比人打又比人射 無數次同差佬嘈
匡哥都屌
好難唔當你係5毛/狗喎
你唔鐘意 唔理就得
講到佢個讚助迫你一定要比咁 拉
正想提呢條片
連登仔開口埋口都話指岀問題嘅人分化 同極權政府有咩分別?

Btw 推

唔記得咗
你係咪真係有睇開佢直播架...
1. 佢係特約記者 之前其實係做樂評
2. 佢興趣係做楝篤笑 一路有經營緊
3. 每次叫人捐錢前一定叫人捐咗其他更緊要嘅組織先,畀佢嗰啲係買類似Netflix HBO之類嘅娛樂
匡哥你都屌真係好打極有限
佢凌晨兩點都可以出現係將軍澳做直播同POPO互屌
現場完全冇其他記者佢都堅持開直播
先影到有2個小朋友比人制服

黃大仙直播
狗唔比上天橋
佢都試下用lift上天橋,即刻比狗推返落橋
又偷走入新光商場嘗試影(已經關門,不過有街坊知秘道)
係天橋比狗截查既大批手足
立場係part time? 正職係咩?
指岀問題都叫分化?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞