立場記者都有仆街!周圍叫人畀錢贊助佢

504 回覆
109 Like 822 Dislike
呢個記者連我都識
同差佬嘈唔少交
六月個陣已經有佢份

佢地係靠人俾錢 擺句slogan 想人贊助有咩問題?
你直接屌匡哥係仆街,仲好意思出嚟扮可憐

個acc經營咗咁耐,一個post就收咗皮,真係可惜
匡哥好似係特約記者,同埋佢冇借用立場新聞去幫自己出名,如果你話佢喺直播時叫人撐自己page 就話啫,同埋識匡哥就知佢份人好nice,佢成日都叫大家唔好只支持立場,其實平台甚至網媒都要大家支持。樓主眼紅?屌你啦
伍公子籌旗買耳機=乞衣論?
匡gor個Chanel係自己時間開Live
租地方用自己時間都要吊?
唔夠人講就屌人老母 你老母咁教你㗎?
上次佢係差佬面前 比個果欄拖貨佬打左一拳爆左嘴 黑狗見到 當睇唔到 調轉頭走
直接話係係仆街原來係評論
樓主block得
痴線 有冇睇直播架

支持記者有咩問題 ,用自己方法賺正當嘅錢 有咩問題?

記者冇經濟需要? 呢啲所謂嘅捐款其實少過正正經經打分牛工。

咁多藍狗唔搞 搞個幫手足嘅 on9?

果個同行如敵國 一開呢個post 就有人帶埋今日記者會既事 唔知邊間咁小器
人地fb 你理得人,又唔關立場事
分化撚
block得
又block 一個
第一:有聽開音樂都知佢自己(同立場無關)寫音樂寫左好耐
佢係喺自己個page 叫大家贊助佢自己project
唔係喺立場post 叫大家贊助自己
另外立場唔係正職上面都有人講

第二:呢個時代一人有幾份工有幾出奇? 放左工唔可以做自己嘢/另一份工?
佢係記者,點解要幫手做文宣,幫場運動?佢如實報導已經得啦。

第三:
點聽/唔聽popo指令,槍佢中過,被人打過,你係咪想佢玩火魔法,幫手裝修先係稱職記者?
收皮啦垃圾分化撚 祝你死全家
多平台幾好阿 你可以選擇唔睇 唔訂閱 但有咩值得批評? 唔同嘅平台有唔同嘅觀眾
你咁撚弱智唔屌鳩你唔通讚你呀
屌你老母個老母個老母!
就算叫人課金咁又點啊?你跌撚左個腦啊?
立場本身都唔係咩大媒體,裝備有限,假設佢叫人課金,自己私下買靚裝直播真相有咩問題啊?睇直播唔洗付出啊!
再講,黑警有ot ,屌你老母佢地冇架!仲要係隨時準備拍攝,咁樣當係俾ot錢記者係唔係唔撚得啊!
你老母你就坐係電腦面前除撚閪褲打飛機,佢係出面博緊啊!
分化post
Block
不推文回覆
樓主:我係三毛
我死全家
Block me pls

Blocked
你老豆最撚仆街呀,射你條冷氣軍師落海就最撚岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞