日本5個最差城市曝光! 當地人寧死不住...觀光客卻超愛

210 回覆
17 Like 9 Dislike
大坂的確好垃圾

黑門市場 污漕到以為返左大陸

返左深圳
京都係咩

剩係京都人同大阪人之間彼此都已經唔多 like。

我個大阪老師成日話京都人好撚假
宇治
大阪幾好。去哥時訂左動物園盯前d民宿。到步哥時行行下蕩失路去左通天閣後街。哥時12點幾。d露宿者係咁望住我拖篋。最後係通天閣出面有班食完烤肉既ol出黎問佢地路佢地話順路帶埋我行。沿路用d好雞既英文同我傾計感覺唔錯。

去東京問人路d人是旦拍話知你蕩失路
京都人真係對外來人差
我搭京都D巴士 咁我襯佢停燈果陣預備行定出走廊下個站落車 因為架巴士都算多人
個司機就開咪鬧我 話我唔可以行出黎 要落車先得

另外係地鐵成日畀趕返工D人撞

呢個應該唔算針對外國人
日本搭巴士係要架車停定左先可以起身
就算你係日本人,個司機都會出聲制止你

D廢老可以行定出黎 其他唔得 唔知咩規矩

厚面皮就得㗎啦
甚至還有不少女中學生賣春的說法
甚至還有不少女中學生賣春的說法

想買

刺激香港人到當地消費

関西援交

京都
呢五個地方都比支那任何一個地方好

你去到呢5個地方會發現點解全部都係大陸人
仲多過平時係香港咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞