[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(8)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

又嬲

我朋友a講錯時間比朋友b. 結果朋友b要遲半個鐘到。而朋友a又岩岩先收工又係遲半個鐘到。依家我一個人on99好似早到半個鐘咁 好撚彩我無book位食野姐

準時既人類永遠要等人

堅嬲。時間都講得錯仲要無歎意唔覺得係自己問題

最耐試過等人兩個半鐘

遲多個半個鐘我實走人

我發覺我真係幾好耐性
約人識約一定約早半個鐘,班撚樣話黎緊即係岩岩出門,轉個彎到即係仲有3份2路程

以前都好有耐性。依家比人磨到無耐性

知不知你在濫用我的惻隱

比人藍剔

Hide la

有藍色靚d

唔係hide藍tick, hide chat ar

唔捨得佢

咪再犯賤

做唔出

犯賤

鐵石心腸是如何煉成
又搵人

準時既人類永遠要等人

最耐試過等人兩個半鐘

遲多個半個鐘我實走人

我發覺我真係幾好耐性
約人識約一定約早半個鐘,班撚樣話黎緊即係岩岩出門,轉個彎到即係仲有3份2路程

知不知你在濫用我的惻隱

等野食

有藍色靚d

唔捨得佢

咪再犯賤

做唔出

犯賤

鐵石心腸是如何煉成

唉。好心你啦
又搵人

red

有藍色靚d

唔捨得佢

咪再犯賤

做唔出

犯賤

鐵石心腸是如何煉成

唉。好心你啦

進行唔到情感投射

準時既人類永遠要等人

最耐試過等人兩個半鐘

遲多個半個鐘我實走人

我發覺我真係幾好耐性

知不知你在濫用我的惻隱

等野食

食咩
又搵人

red

每次入黎都見到軍官空虛寂寞凍
又搵人

red

注定你要幫我解決呢個問題
又搵人

red

我幫你唔到喎親
又搵人

red

我幫你唔到喎親

解決方案

好彩唔駛番早

我fd係whatsapp屌晒鬼

原來跳左 碾開三節⋯ 不安

北區靠火車出入但又成日故障同有撚樣跳軌
粉嶺都好少少,上水d巴士線兜華明果埋兜到變on9

都唔知做咩咁多年都唔起返個閘

幾年前話每程收多1毫子黎起閘,收左咁多年淨係改左月台d記號
沙中線通晒車應該有嫁啦,咁耐先整紅磡過海又係on9

價就不斷加 服務繼續差
每幾個月就一單跳軌出事 又哂好多時間同錢搞臨時接駁 又要哂心理輔導車長 起左閘就一了百了
變吹水post了

好彩唔駛番早

價就不斷加 服務繼續差
每幾個月就一單跳軌出事 又哂好多時間同錢搞臨時接駁 又要哂心理輔導車長 起左閘就一了百了

上兩年係一個月幾單,呢排唔知做咩少左,大學站都冇上過新聞,明明一向係跳軌聖地

最耐試過等人兩個半鐘

遲多個半個鐘我實走人

我發覺我真係幾好耐性

知不知你在濫用我的惻隱

等野食

食咩

沾麵 19侍應落錯單但細細聲同同事講係我問題 明明落單個陣已經糾正左佢兩次

價就不斷加 服務繼續差

上兩年係一個月幾單,呢排唔知做咩少左,大學站都冇上過新聞,明明一向係跳軌聖地

最近反而上水 粉嶺多左

最耐試過等人兩個半鐘

遲多個半個鐘我實走人

我發覺我真係幾好耐性

知不知你在濫用我的惻隱

等野食

食咩

沾麵 19侍應落錯單但細細聲同同事講係我問題 明明落單個陣已經糾正左佢兩次

有冇即場屌佢老母

價就不斷加 服務繼續差

最近反而上水 粉嶺多左

可能跳厭左大學站
變吹水post了

變哂心事台
summer同red cfu同時出現
變吹水post了

變哂心事台

你現駐腳於感情台內

依期睇挑戰通靈者真係學到好多野

依期睇挑戰通靈者真係學到好多野

我都有睇!!!勁正!!!
變吹水post了

變哂心事台

你現駐腳於感情台內

感情台 唔講心事 唔通叫春?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞