[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(8)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

一睇你地既反應就知你地唔做運動

所以我先係肥矮柒毒窮

做運動都可以肥,吸收大過支出

搵鬼信

近排食好多燒賣呀 好高卡路里

岩先食完西多士 molamola

西多士

好好食

好想食野
近排用緊魔法陣

咩魔法陣?

咕嚕咕嚕魔法陣
有冇online game好玩

頭先有兩個中學雞推黎推去之後其中一個就撞落黎我到果陣我一拳打埋去,會否太暴力

以前好多都好好玩
頭先有兩個中學雞推黎推去之後其中一個就撞落黎我到果陣我一拳打埋去,會否太暴力

唔會

哥哥...唔好..唔好咁大力

睇唔明

唔會

打完佢之後呆左咁望住我,好似唔知咩事咁

點解打完人可以當無事

唔會

打邊到先

唔會

打邊到先

手臂姐,我咁nice

唔會

打邊到先

手臂姐,我咁nice

點解打完人可以當無事

咁佢撞落黎我到又點計 時間唔容許我避咪出拳,又唔係打柒佢果種
你地覺得小說應該用口語定書面語
定兩樣一齊用 姐係對話口語 非對話就書面
你地覺得小說應該用口語定書面語
定兩樣一齊用 姐係對話口語 非對話就書面

書面

我媽今朝游完水返工個陣比個小學雞特登推跌 最衰我唔在場,唔係我實媽叉個小學雞 追撚到佢返學校報串
屌我咒罵個小學雞
點解打完人可以當無事

咁佢撞落黎我到又點計 時間唔容許我避咪出拳,又唔係打柒佢果種

你做得岩,我撐你呀今次
點解打完人可以當無事

咁點解撞完人可以當無事
點解打完人可以當無事

你做得岩,我撐你呀今次

出拳就係聯想到真係打人個d
點解打完人可以當無事

你做得岩,我撐你呀今次

出拳就係聯想到真係打人個d

唔撚理依家d細路好多都無家教
點解打完人可以當無事

咁點解撞完人可以當無事

有因必有果,佢好地地唔撞我又點會打佢
最重要既係我只係打左佢一拳,又唔係出力又冇用腰發力黎打,你講到我好似打撚到佢重傷入得icu咁
點解打完人可以當無事

咁點解撞完人可以當無事

有因必有果,佢好地地唔撞我又點會打佢
最重要既係我只係打左佢一拳,又唔係出力又冇用腰發力黎打,你講到我好似打撚到佢重傷入得icu咁

都唔係我講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞