[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(8)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

需要姐姐開解乎?

我要

上水又有人想跳軌 等左廿分鐘都未上到車

好彩唔駛番早

我fd係whatsapp屌晒鬼

原來跳左 碾開三節⋯ 不安

北區靠火車出入但又成日故障同有撚樣跳軌
粉嶺都好少少,上水d巴士線兜華明果埋兜到變on9

都唔知做咩咁多年都唔起返個閘

幾年前話每程收多1毫子黎起閘,收左咁多年淨係改左月台d記號
沙中線通晒車應該有嫁啦,咁耐先整紅磡過海又係on9

需要姐姐開解乎?

我要

仲咩事

比人藍剔

算啦 抽身啦

需要姐姐開解乎?

我要

仲咩事

比人藍剔

Hide la

需要姐姐開解乎?

我要

仲咩事

比人藍剔

Hide la

有藍色靚d
屌好嬲
屌好嬲

又嬲

需要姐姐開解乎?

婆婆

你有咩唔開心唔洗搵我

屌好嬲

又嬲

我朋友a講錯時間比朋友b. 結果朋友b要遲半個鐘到。而朋友a又岩岩先收工又係遲半個鐘到。依家我一個人on99好似早到半個鐘咁 好撚彩我無book位食野姐
屌好嬲

又嬲

我朋友a講錯時間比朋友b. 結果朋友b要遲半個鐘到。而朋友a又岩岩先收工又係遲半個鐘到。依家我一個人on99好似早到半個鐘咁 好撚彩我無book位食野姐

準時既人類永遠要等人
屌好嬲

又嬲

準時既人類永遠要等人

堅嬲。時間都講得錯仲要無歎意唔覺得係自己問題

需要姐姐開解乎?

我要

仲咩事

比人藍剔

Hide la

有藍色靚d

唔係hide藍tick, hide chat ar
現實稱呼:bobo
問題:毒撚今年有冇拖拍

利申:我叫毒撚

需要姐姐開解乎?

我要

仲咩事

比人藍剔

Hide la

有藍色靚d

唔捨得佢
屌好嬲

又嬲

準時既人類永遠要等人

最耐試過等人兩個半鐘
今日番工拍番個之前拍過一次既同事,係新界東相識滿天下

咁我有冇

咁我有冇

排到你先知,條隊長到見唔到龍尾

我要

仲咩事

比人藍剔

Hide la

有藍色靚d

唔捨得佢

咪再犯賤
屌好嬲

又嬲

準時既人類永遠要等人

最耐試過等人兩個半鐘

遲多個半個鐘我實走人
屌好嬲

又嬲

準時既人類永遠要等人

最耐試過等人兩個半鐘

遲多個半個鐘我實走人

我發覺我真係幾好耐性
約人識約一定約早半個鐘,班撚樣話黎緊即係岩岩出門,轉個彎到即係仲有3份2路程

我要

仲咩事

比人藍剔

Hide la

有藍色靚d

唔捨得佢

咪再犯賤

做唔出

又嬲

準時既人類永遠要等人

最耐試過等人兩個半鐘

遲多個半個鐘我實走人

我發覺我真係幾好耐性
約人識約一定約早半個鐘,班撚樣話黎緊即係岩岩出門,轉個彎到即係仲有3份2路程

以前都好有耐性。依家比人磨到無耐性

比人藍剔

Hide la

有藍色靚d

唔捨得佢

咪再犯賤

做唔出

犯賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞