[黑警家屬呃人講心事] [消費Sulli自殺扮抑鬱] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (5)

1001 回覆
134 Like 10 Dislike
佢咁樣寫法我覺得佢歧視多過同情
連呢啲野都唔識避忌
真係上唔到大枱

正垃圾
下 咪又係咁言之無物
「施捨兩個錢」我真係多撚謝你喎
wa ding page 40 alrdy
time to 整合
大家留個位比我
Agger
開宗明義話「嗱 我依家施捨兩個錢俾你喳」真係皇恩浩蕩喎
咁又係嘅 唔係老馮㗎嘛
次次見到你一句話報告39點解唔返香港就覺得好好笑
39 ig又反擊
唔該晒絲打 我去返上個post到睇返#3個留言喇
佢真係好撚無恥 真係戥前線記者辛苦既就唔多唔少都一早捐左錢啦
仲要出個post叫人考慮捐唔捐
真係好撚肉酸!!!
即係又掉底隻貓幾個月
比所謂「愛貓親戚」照顧
多謝你廢j絲打
可是39還是未回來 點算
話我地分化佢 你從來都唔係同路人何來分化啊39 jer
唔知你要包膠到幾時先會見到39強勢回歸打救香港呢個小漁村
賴野啦你佢又回應

睇絲打你手快 定 其他巴絲嬲到爆post 先

條友扮撚曬野 咩愛貓愛到發曬狂 笑死人淨係扮領養就知39J有幾愛名種貓
[黑警家屬呃人講夢境 再叫手足自焚搏輿論] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (6)
https://lih.kg/1693539
好快手
推撚爆呢個post先!
極快整合好了 無時間唯有hea整
就算話唔想隻貓搭飛機 我都明 自己有養貓
但係點解唔請個sitter上黎照顧隻貓?
貓唔鐘意離開自己地盤
叫佢去第二個人屋企住幾個月 佢一樣會好大壓力同埋唔開心
貓一大壓力就多病痛

呢條垃圾39淨係諗自己鐘意係邊度住
冇諗過隻貓會點
一開始係唔肯定係唔係瑞典長住就唔好養啦
不負責任
偽黃黑警家屬臭閪39
你絕對唔係同路人
你都冇資格話自己係同路人
為自焚論道歉
黑警死全家
唔hea 啦 係佢罪狀太多,貼到第六個post都仲要update好勁呀你
三家姐16分鐘前嘅回應屈巴絲以「唔照意思share指定文宣,已讀不回」為名討伐

當初係39你話followers dm你叫你po文宣係當你老馮
打死都唔肯share文宣
比人踢爆係黑警家屬扮樹洞先肯po
依家打橫黎講屈手足轉頭????
佢話有人話佢返香港係為寫書賣廣告⋯
但佢冇提到電台dj
你冇後路 你會貿貿然返香港?
我就唔撚信!
我成日屌佢佢都唔block我
突破盲點
btw hi 39
利申非居瑞典、後生過你嘅港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞