[英撚]國際足球友誼賽 德國 對 英格蘭

502 回覆
1 Like 0 Dislike
肥西仲入咩選,學人地普度搞埸告別賽咪算啦,
反正都唔會再有機會入選

英撚折墮到要用cahill做captain

同車一樣

睇返個陣,真係冇一個係有領袖風範

雖然唔中意謝仔同月巴,但佢地起碼夠班做隊長

早幾年真係個個都隊長料
淫賤 柚木 加利佬 咸爺 撚仔 君子 月巴 米拿
反正都唔會再有機會入選

同車一樣

似返大佬樣

朗尼係好多年青英撚細個果時偶像
福仔
我覺得如果軒達臣有入選應該比佢做隊長,cahill真心唔夠班,我車迷都咁話

反正都唔會再有機會入選

同車一樣

早幾年真係個個都隊長料
淫賤 柚木 加利佬 咸爺 撚仔 君子 月巴 米拿

Hart?
屌你老母 入到波未 射下門都好呀
反正都唔會再有機會入選

同車一樣

所謂果班國家隊常客
禾仔 肥朗 太子
變哂垃圾

邊個太子?

當年聰明牛奶比班英奴j得幾緊要 新雙特
英奴D波底真係好撚粗,
拎住個波用好似拎住炸彈咁
英奴D波底真係好撚粗,

比人逼係咁傳後
拉仔
Lalala
Lalala
中柱
中柱
英奴D波底真係好撚粗,

最後一個一線用波能力應該係撚仔
lalala死撚左佢啦屌你,次次埋門都炒
Lalala比人落左降?
反正都唔會再有機會入選

同車一樣

所謂果班國家隊常客
禾仔 肥朗 太子
變哂垃圾

邊個太子?

當年聰明牛奶比班英奴j得幾緊要 新雙特

聰明
牛奶就真係有天份
La子
拉蘭拿今季好勁
Lalala
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞