[英撚]國際足球友誼賽 德國 對 英格蘭

502 回覆
1 Like 0 Dislike
Hart
Dier ??? Cahill
Walker 神軒 ??? Rose
Lalala ali
Kane

其實呢個陣有冇得j 熱猁班底逼搶

世界杯試過
肥西仲入咩選,學人地普度搞埸告別賽咪算啦,
反正都唔會再有機會入選
唔明點解用livermoore唔用飲水
Hart
Lalala ali
Kane

無,中堅用唔到波死症。
cahill雖然打慣依個陣,但其實佢廢,9成時間要d.luiz提
熱狗有toby,車有luiz,用波強既中堅

Dier用波唔得?
反正都唔會再有機會入選

英撚icon wor
德國練燒味
屌 三個中堅都唔識用波 學乜撚野人打三中堅
屌 三個中堅都唔識用波 學乜撚野人打三中堅

東施效顰
Hart
Lalala ali
Kane

無,中堅用唔到波死症。
cahill雖然打慣依個陣,但其實佢廢,9成時間要d.luiz提
熱狗有toby,車有luiz,用波強既中堅

Dier用波唔得?

dier無問題,係cahill同smalling唔得

其實diet打中堅定位係咩 唔可以靠佢派牌咩
另外一個穩陣啲用積基卡/宗師
宜家先起身睇,基本上tbb D波全部係鐘仔講既
反正都唔會再有機會入選

英撚折墮到要用cahill做captain

同車一樣

睇返個陣,真係冇一個係有領袖風範
又笑lalala
反正都唔會再有機會入選

同車一樣

所謂果班國家隊常客
禾仔 肥朗 太子
變哂垃圾
反正都唔會再有機會入選

同車一樣

大佬0
反正都唔會再有機會入選

同車一樣

所謂果班國家隊常客
禾仔 肥朗 太子
變哂垃圾

邊個太子?
反正都唔會再有機會入選

同車一樣

所謂果班國家隊常客
禾仔 肥朗 太子
變哂垃圾

有無睇今季太子踢波
反正都唔會再有機會入選

同車一樣

雖然唔中意謝仔同月巴,但佢地起碼夠班做隊長

似返大佬樣
我覺得如果軒達臣有入選應該比佢做隊長,cahill真心唔夠班,我車迷都咁話

佢做都合理
反正都唔會再有機會入選

同車一樣

所謂果班國家隊常客
禾仔 肥朗 太子
變哂垃圾

邊個太子?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞