[英撚]國際足球友誼賽 德國 對 英格蘭

502 回覆
1 Like 0 Dislike
原來傑斯喺itv講緊波 佢肯教波未

呢個年代太興炒領隊
一陣神枱球員變地底泥就唔好la...

加利佬
德國冇次中龍

讓晒前中後
In 華Dee we trust!!!
唔覺alli overrated

20歲仔,今季英超入14球3助攻

現役邊個20歲做得到

熱狗有艾歷臣帶住好好多

艾歷臣其實未必勁過lalala
佢set piece,遠射個下勁,但講護波盤扭佢麻麻。

熱狗勁在兩閘rose同walker workrate極痴線,中間dembele , wayama 暴力中場。
3個後防又夾得勁

呢個真

呢個年代太興炒領隊

咸爺專心搵銀

呢個年代金錢掛帥, 老闆干政, 球員高薪過領隊, 球員玩政治二五

現役邊個20歲做得到

熱狗有艾歷臣帶住好好多

艾歷臣其實未必勁過lalala
佢set piece,遠射個下勁,但講護波盤扭佢麻麻。

熱狗勁在兩閘rose同walker workrate極痴線,中間dembele , wayama 暴力中場。
3個後防又夾得勁

但lalala去熱打佢個位就唔得
隊波技術會太粗
潘文迪肥左咁撚多

呢個年代太興炒領隊

咸爺專心搵銀

呢個年代金錢掛帥, 老闆干政, 球員高薪過領隊, 球員玩政治二五

你試吓同廢蛇玩政治?

呢個年代太興炒領隊

咸爺專心搵銀

你試吓同廢蛇玩政治?

即刻趕你出門口
想知會唔會半場就換人

呢個年代太興炒領隊

咸爺專心搵銀

你試吓同廢蛇玩政治?

我覺得魔佬已經好鐵腕....
200x 年果時都無咁多25仔, 車仔曼城柒極都唔會hea 踢趕走領隊
近2年, 車仔李城都擺明專登玩政治

現役邊個20歲做得到

體系球員啫
另外幾個90係丹比利馬斯亞山齊士
邊到同級啊

拜隻山齊士廢到
揀佢拎金童獎唔比dele完全係on9
真係贏個歐國杯

alli 點會廢過後兩個

呢個年代太興炒領隊

咸爺專心搵銀

你試吓同廢蛇玩政治?

200x 年果時都無咁多25仔, 車仔曼城柒極都唔會hea 踢趕走領隊

真係唔明點解轟都會玩鳩佢
明明已經有舊部淫賤震住班友

現役邊個20歲做得到

體系球員啫
另外幾個90係丹比利馬斯亞山齊士
邊到同級啊

拜隻山齊士廢到
揀佢拎金童獎唔比dele完全係on9
真係贏個歐國杯

alli 點會廢過後兩個

馬仔係狀態浮啲啫 一定好過ali
差個波位
差個波位

應該射遠柱
差個波位

好難射架呢球

呢個年代太興炒領隊

咸爺專心搵銀

你試吓同廢蛇玩政治?

未玩之前,佢已經發現你唔妥,跟住你自己要做絕擇。

呢個年代太興炒領隊

咸爺專心搵銀

你試吓同廢蛇玩政治?

未玩之前,佢已經發現你唔妥,跟住你自己要做絕擇。

費sir 無得比la, 佢已經係80s 加入曼聯
佢影響力仲大過曼聯本身, 買賣人佢話哂事, 政治100

呢個年代太興炒領隊

咸爺專心搵銀

你試吓同廢蛇玩政治?

爺爺:你地慢慢玩 玩成點我都有得續約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞