有無人有留意Hajime社長最近單野

320 回覆
13 Like 3 Dislike
三原都有人睇
佢啲片全部插台灣野入去(連標題都係)
引班台仔台妹打飛機咋喎

Btw 我條女ねこてん最高質
睇Fischer's 正氣啲
仲有禁斷Boyz 不過有啲下流

Fischer's 正呀

正到仆街
佢呢鋪玩拎完 啲片又維持唔到水準 等第二個上位好過

見到D人話呢鋪到HIKAKIN上位

未爆之前都已經係搵得最多果個 而家我諗佢又可以搬大屋

hikakin個樣有安全感好多

Hikakin比人既感覺都幾成熟老實

我都咁睇,感覺佢係穩重得黎又有少少稚氣鍾意玩咁

好撚猥瑣樣衰wor
睇Fischer's 正氣啲
仲有禁斷Boyz 不過有啲下流

Fischer's 正呀

有靚仔 有友情 有熱血 有表妹
Hajimei係咪玩完?

應該玩得完
以前睇日本D番組講佢個陣
話佢係宜家10代女性(即係10-19歲)最受歡迎既YouTuber
爆單咁既一腳踏幾船事件出黎
D女仔fans應該走唔少

無咁易玩完

我都唔係咁睇好佢
尤其佢之前D Q&A片
都好似有話佢Twitter活躍問佢野個D好多都係女
宜家佢係D女fans心目中個形象真係跌到落谷底

係日本衰感情問題好似嚴重過殺人咁

呢個我都唔係咁清楚
但睇twitter/YouTube
D日本仔屌人真係痴撚線
日本仔無咩粗口之類既野
但D人身攻擊真係好撚癲

點屌法
講黎聽下

好撚猥瑣樣衰wor

Hikakin睇過幾段 悶到頂唔順
成日都諗唔透咁點解會咁紅

後宮3000

好撚猥瑣樣衰wor

我以為得我一個咁諗
個樣又樣衰表情又浮誇
啲片又悶喎

好撚猥瑣樣衰wor

玩beatbox勁
同過外國人合作上外國concert

好撚猥瑣樣衰wor

我中意呢type

後宮3000

有囡又有囝咁係咪差隻狗
hikakin俾人爆搵女做肉便器冇人講

more please

more please

source?

頭先google 「hikakin 肉便器」好多result
但我唔識日文
甚至有人話佢有拍過av但呢個fake嘅

more please

source?

頭先google 「hikakin 肉便器」好多result
但我唔識日文
甚至有人話佢有拍過av但呢個fake嘅

好似話係陪酒女

呢個重先過你標題果個上位喎
差唔多係元祖黎

差唔多係元祖黎

hikakin以前Mario beatbox已經好撚紅啦

差唔多係元祖黎

可能我講得唔係咁好
應該係話HIKAKIN呢鋪可以乘住個勢
爬番Hajime頭

差唔多係元祖黎

個樣太猙獰
未得閒睇樓主條片
係已經認左錯?
日本仔玩女都要道道歉
叫連登仔情何以堪
日本仔玩女都要道道歉
叫連登仔情何以堪

無計啦,公眾人物
而且日本仔又好似幾驟忌呢D野
日本達哥
條咸濕仔一定拍左好多條
變時有日本YouTuber流出睇?
AV出產國果然係AV出產國
日本女星之外,原來連Yotuber都逃唔過
日本萬歲,造福人群
日本達哥

點解咁講?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞