有無人有留意Hajime社長最近單野

320 回覆
13 Like 3 Dislike
佢呢鋪玩拎完 啲片又維持唔到水準 等第二個上位好過

見到D人話呢鋪到HIKAKIN上位

未爆之前都已經係搵得最多果個 而家我諗佢又可以搬大屋

hikakin個樣有安全感好多

sad but true
佢大佬SEIKIN仲樣衰過佢

Agger Seikin好樣衰 不過佢啲手作片幾好睇
Hikakin佢都上左位好耐啦
覺得木下大獲過社長
show左0.1秒個紀錄就搞成咁
唉。。。
覺得木下大獲過社長

點解咁睇?
show左0.1秒個紀錄就搞成咁
唉。。。

0.1秒足以毀滅佢一切
覺得木下大獲過社長

點解咁睇?

木下係咁升喎 外界正路都同情佢既
睇完條道歉片都覺得冇乜野

我諗男性會覺得普通料
最多驚訝一下咁
但女仔就唔同啦

調返轉如果係木下同幾條仔,臭雞公廁呢d字肯定走唔甩
覺得木下大獲過社長

點解咁睇?

我自己都同情木下,覺得佢係受害者
我諗木下可能係聽個條友直播講起
先知原來Hajime同佢一齊個陣,仲有第二個
所以佢先忍唔住爆埋出黎
社長就真係仆街左D
睇完條道歉片都覺得冇乜野

我諗男性會覺得普通料
最多驚訝一下咁
但女仔就唔同啦

調返轉如果係木下同幾條仔,臭雞公廁呢d字肯定走唔甩

雖然宜家木下D片同twitter都已經有D haters係度插緊佢
甚至笑佢飲10L精
一向唔鐘意依D 傻佬

睇Ryuuuu tv J下Yuma好過
點解我要臨訓前睇到依單野
一向唔鐘意依D 傻佬

我都唔係特別鍾意
不過覺得幾搞笑就sub左佢
尤其是佢D Q&A仲有整蠱人起身D片都幾過癮
一向唔鐘意依D 傻佬

睇Ryuuuu tv J下Yuma好過

人地都就黎結婚囉

我都係J住ねこてん先
覺得木下大獲過社長

點解咁睇?

所以佢先忍唔住爆埋出黎
社長就真係仆街左D

睇佢最新個條片
10個有9個留言都屌緊佢on9 咁大個人講野唔用腦 衝動
覺得木下大獲過社長

點解咁睇?

所以佢先忍唔住爆埋出黎
社長就真係仆街左D

睇佢最新個條片

柒係柒在自己踢爆出黎
Hajime都無講,佢唔爆根本無人知
唉 hajime
日本youtuber係睇佢同桐崎榮二
Hikakin太撚悶無笑點
Seikin太樣衰睇多陣都想嘔
唉 hajime
日本youtuber係睇佢同桐崎榮二
Hikakin太撚悶無笑點
Seikin太樣衰睇多陣都想嘔

我日本youtuber係睇Hajime,木下,ねこてん
仲有D係玩開game既,主要係P&D
例如ろあ,kosuke,豆腐,P神
如果講最鍾意既,我諗係ろあ
雖然戴口罩唔露面,但佢把聲真係好正
覺得木下大獲過社長

點解咁睇?

所以佢先忍唔住爆埋出黎
社長就真係仆街左D

睇佢最新個條片

柒係柒在自己踢爆出黎

攻擊木下九成hajime死忠 佢咁樣爆出黎hajime無位走 死撚硬
垃圾,好彩轉左睇拉非爾
問水姆姐姐啦
LM
社長今舖真係撐唔過
覺得木下大獲過社長

點解咁睇?

所以佢先忍唔住爆埋出黎
社長就真係仆街左D

睇佢最新個條片

柒係柒在自己踢爆出黎

攻擊木下九成hajime死忠 佢咁樣爆出黎hajime無位走 死撚硬

唔一定,仲有d haters都趁機出黎踩多幾腳
尤其我早年見佢D片下面
成日有人屌木下食咁多野係無必要
類似環保撚定道德撚,話佢消耗多好多資源
LM
社長今舖真係撐唔過

點會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞