有無人有留意Hajime社長最近單野

320 回覆
13 Like 3 Dislike
hikakin俾人爆搵女做肉便器冇人講

係囉 做咩冇人講我覺得呢個仲爆喎

係條女自己送上門做助手兼sp
爆既野都唔係咩負面野 反而係啲形容佢謙虛既野
條女想正式交往反而比hikakin話出面好多好男人
佢個image係反而仲升緊
上面張圖
喺公司睇嚇撚親
Bam
hikakin俾人爆搵女做肉便器冇人講

係囉 做咩冇人講我覺得呢個仲爆喎

係條女自己送上門做助手兼sp
爆既野都唔係咩負面野 反而係啲形容佢謙虛既野
條女想正式交往反而比hikakin話出面好多好男人
佢個image係反而仲升緊

呢單咩料
睇完條道歉片都覺得冇乜野

我諗男性會覺得普通料
最多驚訝一下咁
但女仔就唔同啦

佢條片啲野講得咁簡單
你諗下 如果情人節仲要係女朋友生日當日
你開到口話想見下 但比佢用忙同要做野耍走左
結果轉頭發現當晚有條仔喺你女朋友屋企道訓
你會覺得點

呢個都真係痴撚線
好似話社長話同個條女大被同眠咩都無做過

佢仲要特登澄清話係14拒絕見女朋友
然後女女15號3am上去佢道
講到好似第二日咁
15號凌晨咪啫係14號晚
當人傻嫁咩

語言偽術
情人節晚條女上佢屋企過夜
我真係唔信佢地無野

就算真係無扑野都好仆街
一拖二個單又係 咩大家都忙 不了了之
係咪忙到講聲分手先都無時間呀
平時講到自己好純情咁 突然諗起天真嬌

同一張被一齊訓就真係接受唔到囉 你話分開訓都無咁嬲
身為男人都知道底線係邊 你話個女仔真係好慘凌晨3點無地方去要訓街 收留佢都ok 但訓埋一齊 無女朋友都好d 但又唔係
佢啲片咁撚戇鳩都有人睇

佢D片咁on9
但係好多日本囡囡睇
呢個世界公平咩

全球十大最搵錢YouTuber ,連垃圾笑波子年薪都過百萬,世界其實真係唔公平
HAJIME SUB數仲未跌落 4.9M呢個數
睇黎件事都好似影響唔大 係迴響大
佢啲片咁撚戇鳩都有人睇

佢D片咁on9
但係好多日本囡囡睇
呢個世界公平咩

全球十大最搵錢YouTuber ,連垃圾笑波子年薪都過百萬,世界其實真係唔公平

小學作文我的志願: youtuber
講真youtuber十個有九個垃圾
都係拍埋啲垃圾日常膠野就幾十萬幾百萬view
日本特別多
做youtuber真係食好多女
唔知熊仔頭有無食過小喬波波
其實大家覺得佢個外表點?我覺得hajime都唔係好靚仔姐 有少少似女人,又瘦到排骨咁,佢唔做youtuber應該唔會食到好多掛...
其實大家覺得佢個外表點?我覺得hajime都唔係好靚仔姐 有少少似女人,又瘦到排骨咁,佢唔做youtuber應該唔會食到好多掛...

咪日本人樣囉
啲人話佢靚仔
有個model做女朋友都仲要搵第二個
高大有錢有型真係玩撚晒

條女ig:
Instagram.com/aoi1826

咪日本人樣囉
啲人話佢靚仔

一直覺得佢係普通料個外表,唔知d日本妹審美觀係咪唔同d所以覺得佢呢類好正

咪日本人樣囉
啲人話佢靚仔

日本人眼光同香港人眼光既分別

咪日本人樣囉
啲人話佢靚仔

一直覺得佢係普通料個外表,唔知d日本妹審美觀係咪唔同d所以覺得佢呢類好正

日本妹係鍾意依d排骨 同埋佢都成米8

咪日本人樣囉
啲人話佢靚仔

186cm仲要勁有米 我係女都衝喇 仲講咩靚唔靚仔呀 何況又唔係真係柒得咁緊要

咪日本人樣囉
啲人話佢靚仔

身高有米八就會多女?
其實成對筷子咁嘅身材真係好咩?

咪日本人樣囉
啲人話佢靚仔

身高有米八就會多女?

日本妹鍾意

咪日本人樣囉
啲人話佢靚仔

186cm仲要勁有米 我係女都衝喇 仲講咩靚唔靚仔呀 何況又唔係真係柒得咁緊要

先唔講佢有冇錢 佢高中果陣好似已經幾受歡迎 仲要籃球社

咪日本人樣囉
啲人話佢靚仔

身高有米八就會多女?

日本妹鍾意

其實佢成日係個鏡頭前又打哈痴又腎鼻涕,睇完覺得佢個影像已經無q曬,好核突

咪日本人樣囉
啲人話佢靚仔

身高有米八就會多女?

日本妹鍾意

日本好興瘦到成條柴咁男仔 基本上行出街都好多類似咁既身型

咪日本人樣囉
啲人話佢靚仔

身高有米八就會多女?

日本妹鍾意

其實佢成日係個鏡頭前又打哈痴又腎鼻涕,睇完覺得佢個影像已經無q曬,好核突

自膠 *形象 *
呢條粉腸成日作野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞