拍緊接近兩年拖+有兩年半嘅sp 你問我答

212 回覆
2 Like 103 Dislike
真係屌你都費鳩事
走上黎搏人屌鳩你
好似求贖罪咁
對唔住真係大撚哂咩
你有心想完sp關係早就完撚左啦
比人屌鳩你之後,你都唔會放棄
你根本就無心放棄
走上黎出post只係等自己良心好過啲
若果你冇男朋友
我話撚知你百人斬都冇所謂
但你有男朋友
一個有男朋友既女人有勇氣係岀面比人屌
冇勇氣同自己男朋友表白
你唔好害你男朋友啦
呢一刻你享受同sp 既性愛
當你厭倦左之後就揾毒撚幫你埋單
冇撚野呀?
係呢到就係撚咁對唔住
同我地講有撚用呀?
你諗住一直暪落去?

唔係 想完sp關係

就算同Sp劃清界線又點?
你仲有資格同你條仔一齊落去咩?
做過就係做過 唔係話結束同Sp既關係就當無事發生過
呢排咁撚多臭雞開post 死返高登收兵啦臭西
仲問乜鳩姐 不知所謂
你點樣瞞住男朋友?咁樣維持唔會好累咩?

因為聯絡其實唔密 平時都唔會點contact

香港咁細 唔驚撞到識既人 俾人踢爆?
去酒店定屋企?有為覺得對唔住男朋友 心虛感?
我覺得你好自私
你由頭到尾最愛都係自己
無論感情 定 性生活 你都想俾自己最好
就連道歉
你都驚因為男友會走而忍暪

而無考慮你男友感受
佢咁錫你 當你係寶貝 掌上明珠咁珍而重之
怕你受到一點傷害 平時做愛都小心翼翼呵護
唔敢玩太多花式

到頭來你嫌無feel
但你就主動去俾人當肉便器咁屌到啊啊聲咁標曬眼水

我企係佢角度諗 都想喊

講緊好中
隻臭雞講嘅對唔住望落一撚啲悔意都無 佢都預撚左比人屌
你依家係鐘意定愛你男朋友?
你只不過係一個騎牛揾馬既仆街
你口口聲聲話你鐘意男朋友
但係又比個閪人屌
你話想斷絕同sp既關係
事實上,唔係斷完就可以當冇事發生
男朋友唔知就可以繼續隱瞞
同sp只係有性冇愛?
講經咩
去做援交都冇你咁仆街
屌你老母臭閪啦 有男朋友仲出去同人搞
睇到好撚想喊 做你男朋友真係慘
遇撚著個仆街臭閪 前世殺撚左你老豆老母呀?
一世都搵唔到終身伴侶都係你個臭閪自己攞黎
搞啦同你個Sp繼續搞啦 第時你個Sp屌撚到你臭晒 嫌你唔屌你條臭閪就陰鳩公
做雞都好撚過你
鬼唔撚望你中Aids死撚左去 咁樣都算便宜左你
真係一啲悔意都無
做你男朋友真係慘過隻狗
對住你呢啲女仔
真係切左碌柒都唔比你啦
你係要放棄sp
我地唔使講咩你都會放棄
你係唔放棄既
我地講咩都無用
所以,我應該支持
支持你對狗男女搞埋一齊,搞之前唔該比你男朋友走,唔好再阻人幸福
你?你唔配有咩幸福
如果我係識你既話 我一定將你s件事公諸於世 將你張相 放上連登 寫埋大字比你「臭雞」 點解個社會咁多你呢d人 唯害人間 道德淪喪
好撚嘔心 放過你男朋友啦
祝你早日生性病 橫屍街頭 要你屋企人背負住生左個淫女出黎既污名
祝你早日生花瘤 閪痕想屌都冇得屌 睇見都嬲
成浸臭雞味
祝你早日生花瘤 閪痕想扑都冇得屌扑 睇見都嬲
成浸臭雞味
我覺得你好自私
你由頭到尾最愛都係自己
無論感情 定 性生活 你都想俾自己最好
就連道歉
你都驚因為男友會走而忍暪

而無考慮你男友感受
佢咁錫你 當你係寶貝 掌上明珠咁珍而重之
怕你受到一點傷害 平時做愛都小心翼翼呵護
唔敢玩太多花式

到頭來你嫌無feel
但你就主動去俾人當肉便器咁屌到啊啊聲咁標曬眼水

我企係佢角度諗 都想喊

好中 真係睇到想喊 好明白嗰種感受
唉 點解好男人會俾人玩弄 樓主唔要俾我啦 男友對我咁好嘅話我實錫到佢燶

被帽過既我都好想喊
你呢d賤人唔配有愛
Karma is coming for you.
你依d人渣快撚d死啦
其實你知唔知咩野係愛
對sp無愛、識返屋企
比著樓主係男既一定無乜連登仔覺得有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞