拍緊接近兩年拖+有兩年半嘅sp 你問我答

212 回覆
2 Like 103 Dislike
好撚臭呀屌你老母 躝啦
咁你對住男友係咪其實好內疚
你唔覺得一日拖住佢 一日都受良心遣責咩
咁正常你應該唔會開心先係

其實係 好想同sp完關係
其實問心個句

你係咪內心係愛你sp
點解你係到講咁多次對唔住
都唔去同你男朋友講一聲對唔住呢 ?

冇勇氣

唔洗你坦白 但你放過人地啦 好嘛?
有冇諗過你男友會o係度問問題?
唉,你同男朋友都兩年啦,人地一定好有心機同你一齊,你仲咁樣,我係你男朋友知道左,一係會自殺,一係一世有陰影。。

可能人地先係幕後玩家

唔諗啦呢啲就
sp有咩好,你男友比唔到你?

唔同feel sp真係好feel好多但真係純粹淨係想同佢搞野冇其他 所以先搵佢

咩叫好feel,你指因為唔係男友所以有偷食嘅刺激感?定你男友唔夠放/技術唔夠sp好

技術問題應該係

指導吓你男友唔得咩

我唔識指導

雞黎架嘛人地 最緊要有feel
其實問心個句

你係咪內心係愛你sp

冇 一啲都冇愛 肯定

咁點解唔完?
定係你驚完 佢會爆曬啲嘢出黎 ?
點撩你 咁易比人食
有冇諗過你男友會o係度問問題?

佢冇ac
Sp同男友同你同齡?
樓主幾多歲破處?
當初鍾意個sp d咩?

咁點解唔完?
定係你驚完 佢會爆曬啲嘢出黎 ?

怕唔習慣
Sp同男友同你同齡?
樓主幾多歲破處?
當初鍾意個sp d咩?

唔同 佢大我五年
哥哥感覺
屌你老母我真係好撚嬲,對咩唔住ah我問你,後咩悔ah?你有後悔過咩?你當你男朋友死傻仔咋,你閪有無咁痕?我真心好希望你男朋友其實都係玩梗你,如果佢真係一心一意愛你。。點算
咁其實你愛唔愛男友
屌你老母我真係好撚嬲,對咩唔住ah我問你,後咩悔ah?你有後悔過咩?你當你男朋友死傻仔咋,你閪有無咁痕?我真心好希望你男朋友其實都係玩梗你,如果佢真係一心一意愛你。。點算

有後悔
你男友係咪條件好好 但又鍾意sp多啲?
點解可以咁無恥仲好馨香咁大大聲講俾人知?
一個女仔點先做到咁厚顏?
定還是你覺得性濫交係前衛時尚既一種

唔係為型周圍講 有需求所以有呢種關係

如果你既性需要已超越一個男人嘅能力所限 大不了可以搵多個性伴
但點解要有一個固定男友?你覺唔覺得自己咁樣好自私?

有需求大晒?有需求咪玩10p囉 有仔就唔該安守本份啦
咁其實你愛唔愛男友

鐘意
個閪真係痕到咁咩?
驚唔驚有日男朋友會嫌你臭?
你有無諗過你老豆老母感受?
養左隻臭雞出黎
你有無諗過黎男朋友感受?
要同人共用一個閪
乜撚野個個人揾第個都要講咩唔愛第個,係愛自己本身個男朋友。。。你做梗既野係愛咩?你已經唔係衝動,我求下你唔好咁對你男朋友好無。。
咁點解你仲要拍拖?
男朋友養你所以唔想分手?
定係覺得男朋友條件好 想佢埋單?
咁其實你愛唔愛男友

鐘意

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞