拍緊接近兩年拖+有兩年半嘅sp 你問我答

212 回覆
2 Like 103 Dislike
sp有咩好,你男友比唔到你?

唔同feel sp真係好feel好多但真係純粹淨係想同佢搞野冇其他 所以先搵佢

咩叫好feel,你指因為唔係男友所以有偷食嘅刺激感?定你男友唔夠放/技術唔夠sp好
有冇咁撚多雞

成人台大把雞
我屌你老母呀死臭雞
你男朋友真係慘
自己條女係出面俾就人屌左幾百次
好心你放過條仔咪撚搞到人啦
再講多句
死臭雞

到時你男朋友發現左
佢會有幾傷心?
死臭雞 你男朋友做錯咩你要咁對佢?
你呢d死賤種唔死無撚用
邊個條J大
你男友係咪條件好好 但又鍾意sp多啲?
點解可以咁無恥仲好馨香咁大大聲講俾人知?
一個女仔點先做到咁厚顏?
定還是你覺得性濫交係前衛時尚既一種

唔係為型周圍講 有需求所以有呢種關係
知錯未?放過你男友好無?

唔好分手呀 咁咪放左隻臭雞出黎害人
sp有咩好,你男友比唔到你?

唔同feel sp真係好feel好多但真係純粹淨係想同佢搞野冇其他 所以先搵佢

咩叫好feel,你指因為唔係男友所以有偷食嘅刺激感?定你男友唔夠放/技術唔夠sp好

技術問題應該係
我屌你老母呀死臭雞
你男朋友真係慘
自己條女係出面俾就人屌左幾百次
好心你放過條仔咪撚搞到人啦
再講多句
死臭雞

到時你男朋友發現左
佢會有幾傷心?
死臭雞 你男朋友做錯咩你要咁對佢?
你呢d死賤種唔死無撚用

係 對唔住
個sp點識

朋友活動識左佢

點由朋友進展到sp

本身識佢就想同佢一齊 點知佢個陣有拖拍咁唯有放棄 但之後佢撩我 我又仲鐘意佢 所以搞左
你男朋友好慘 求下你放過佢 一係你就同sp斬纜
係咁喺到對唔住有乜撚野用呀臭雞
你對唔住你男朋友咋
係咁喺到對唔住有乜撚野用呀臭雞
你對唔住你男朋友咋

冇用
如果呢個po係巴打開 肯定唔會有人話佢係臭鴨 男女公平嗎?
幾耐一次?
背住你男朋友同你sp做過最賤既係咩事?
有冇中出?
有冇試過同sp搞完即刻同男朋友出街/搞野?
有冇試過爭d比男朋友發現?
如果呢個po係巴打開 肯定唔會有人話佢係臭鴨 男女公平嗎?

係錯就鬧 只係鬧嘅程度有分別姐
幾耐一次?

一個月 其實冇定
你男朋友好信任你?
有無試過check你啲野?
其實你應該唔只係sp 咁簡單,睇黎你係做埋第三者?
背住你男朋友同你sp做過最賤既係咩事?
有冇中出?
有冇試過同sp搞完即刻同男朋友出街/搞野?
有冇試過爭d比男朋友發現?

冇中出 一定帶套
冇試過
你男朋友好信任你?
有無試過check你啲野?

唔信 電話會成日交換用
其實你應該唔只係sp 咁簡單,睇黎你係做埋第三者?

唔係 佢冇拍拖
男友靚仔啲定sp靚仔啲
你男友係咪條件好好 但又鍾意sp多啲?
點解可以咁無恥仲好馨香咁大大聲講俾人知?
一個女仔點先做到咁厚顏?
定還是你覺得性濫交係前衛時尚既一種

唔係為型周圍講 有需求所以有呢種關係

如果你既性需要已超越一個男人嘅能力所限 大不了可以搵多個性伴
但點解要有一個固定男友?你覺唔覺得自己咁樣好自私?

因為覺得有唔同需要 係好自私 對唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞