【樓市乍旺】沙田第一城兩房戶售636萬稱王

123 回覆
33 Like 0 Dislike
你on9少陣啦
廈村八鄉距離元朗市幾遠呀
色情街喺邊都唔知,水車館呀
你完全唔熟元朗地理,就咪衝出黎柒
仲有呀,雞地握手公園係老黑吹雞去嘅地方,而唔係佢地佢地住嘅地方。721大家都知係場大龍鳳啦,721吹得雞地,下次亦可以吹去你屋企樓下,傻仔
你條on9仔真無撚得救
夏村出鄉黑你就spin去尖咀
咁多鄉黑大搖大擺出嚟做野 唔好意思 係得元朗呢d牛屎地方先會出現
過條大馬路係咪水車館街呀? 同埋大馬路已經大把邪骨喇 你到底識唔識架?
仲好意思講一線地段 Yoho呎價幾多呀?
仲好意思拎沙田同元朗比
鄉黑出没習以為常 有無見過其它區會有咁嘅情況呀? 成班親戚住喺元朗30年
除左住村個姓響朵有丁個d
無人會覺元朗好住 返屋企比鄰雞竇鄉黑
慢慢打飛機喇你
屌你老母真係唔撚識架喎
鬼唔知山頂九龍塘先好
其他地段,唔好意思我睇唔到大分別
講地段你呢隻外行地產狗唔會熟撚得過我
721黑社會係全港吹大雞先有咁多人,嗰晚打得最狼死係好多都外區嘅,你自己問鄉民啦無知小朋友

教精你啦地產狗
想知咩叫雜
行去佐敦上海街新填地慢慢體驗吓
yoho幾錢呎都好意思問?三期樓王去到兩萬幾呎呀on9仔
隔一條街就係唔同架喇傻仔 唔係你叫御金國峰情何以堪
過主啦沙田第一城地產狗
我住雞地果邊,其實平時真係唔會有鄉黑既問題出現,佢地唔會無啦啦搞鳩你,不過近年愈黎愈旺夜晚就愈黎愈嘈
不願面對事實
我係地產狗死全家又點話 我唔係住沙田添
係你條傻仔 唔夠膽回應就屈人
講緊沙田同元朗 你就講撚埋佐敦上海街
幾年前有睇過雞地 環境相對世宙個邊係幾清靜 單枝樓細單位都係3球多d

可惜元朗整體烏煙瘴氣係事實 送中前雞竇已經滿佈住宅區 再加埋今年鄉黑現型
元朗拎嚟炒好過住
死開啦呢度唔係垃圾鄉討
我已經回應哂,冇野補充
雞地唔雜,樓上有住戶同意左
我住左元朗廿幾年,你都幾撚on9. 一定唔會住元朗囉傻系。
唔好理條傻仔喇 香港大把地方純住宅區無黃賭毒 佢係要將元朗拉去最不堪嘅地方嚟講 小心陣間屈你係AA狗添
因為元朗市發展模式、開發年份都同市區油旺老銅相約
你會唔會話市區烏煙瘴氣

咪再混淆視聽,係人都知元朗有咩缺點
但唔係你放到咁大,完全扭曲哂
證明你條廢柴仲低質過香討呀
唔好拖低元朗高質街坊質素喇好心
你係咪講緊天水圍
明喇
一時又話元朗垃圾
一時又話元朗街坊高質
你思覺失調?
你講野真係冇乜point btw
扭曲個個係你
講緊元朗沙田 你就講新填地街
721條條村call哂馬 你就係要spin油尖旺
唔直接回應問題 仲要屈人AA狗
講沙一嘛

沙一我住過喇傻鳩
除左交通還可以(但都唔算好方便),同環境靜靜地,其實好悶
個商場同是但一個領展屋邨商場冇分別
元朗我起碼有大把橫街窄巷小店可以行
揀雞地亦都因為環境靜靜地交通又方便
重點平左一球有多

完。
係呀 識得唔小親戚住東頭圍 唐人新村 尚悅都有 元朗高質嘅人同地方大把
但你就最低質 spin嚟spin去不特止
講緊沙田 元朗 你就油尖旺 九龍塘
講完唔回應又露個柒頭出嚟比人撚
最重要係唔夠講就屈人係AA狗
完全無討論空間
大榮華,世宙果邊會比較雜,多雞多南亞人
Yoho尚悅雞地暫時都可以,
另外交通係要考慮既問題,呢邊愈起愈多樓西鐵元朗站就愈難上車
一句講晒 邊度係新香港首都
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞