[暗瘡/印]做激光

91 回覆
1 Like 0 Dislike
激光有無介紹講下?

同問,好想去啲凹凸洞

暫時最有效好似係fractional co2 laser 無咁嚴重就restore 嚴重就repair

CO2有冇邊間推介 係咪打完要爛面幾日

浸會醫院有,repair通常貴過restore,前年repair 價係6千幾一次,第一次consult就好似大概600-800,repair就一定會結焦,打完會好紅同之後要做好防曬 你預一星期左右甩焦

呢排有個咩皮秒蜂巢755激光,話打凹凸洞都得,重要紅一日就冇事
有冇人試過呀?
有冇人試過彩光?
激光有無介紹講下?

同問,好想去啲凹凸洞

暫時最有效好似係fractional co2 laser 無咁嚴重就restore 嚴重就repair

CO2有冇邊間推介 係咪打完要爛面幾日

浸會醫院有,repair通常貴過restore,前年repair 價係6千幾一次,第一次consult就好似大概600-800,repair就一定會結焦,打完會好紅同之後要做好防曬 你預一星期左右甩焦

呢排有個咩皮秒蜂巢755激光,話打凹凸洞都得,重要紅一日就冇事
有冇人試過呀?

睇你d洞幾深 皮秒個d比較適合好淺既疤痕或毛孔粗大
變左娥羅納英post
係浸會做過fractional co2
2皮野,cheek

諗住遲d再做多次

2皮1次?做全面?
lm
join 過好多course 乜撚野鑽石,冰極,激光,co2都做過
夾埋洗左五皮野都唔係好見效,做完又生由留印
最後買支娥羅納英搞掂左,印都冇埋
仆佢個街

娥羅納英去到印同平暗瘡?

臨訓洗完面搽上去
石頭瘡暗瘡白頭粉刺都掂
石頭瘡真係搞唔掂既話,用雲南白藥膏剪細細塊貼上去
印可以沖涼嗰陣撻少少豆腐上去敷下
依家塊面真係滑過豆腐

再生父母
係浸會做過fractional co2
2皮野,cheek

諗住遲d再做多次

2皮1次?做全面?

面豬登
唔好期望用一之會好晒
醫生都話一次大約好3成左右
我覺得效果還可以

不過做完一個星期唔出得街

2皮打面珠仲貴過打repair ?你係打一個療程定1次呀2皮
打一次repair = 3次restore 好似係
綠激光 可以 去紅 去黃 去印
免費試做體驗
我哋係醫療激光供應商
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞