[暗瘡/印]做激光

91 回覆
1 Like 0 Dislike
唔會太油?
春夏天用都ok?
每次份量係幾多?
逐點逐點搽同打圈按摩?係手辦捽勻再印上去?

唔該哂樓主
唔會太油?
春夏天用都ok?
每次份量係幾多?

唔該哂樓主

呢家見到個post想去買
有無好建議 皮膚呢期超差 就快dse
呢家見到個post想去買
有無好建議 皮膚呢期超差 就快dse

係暗瘡定咩呀?
壓力既話 試下做運動同聽歌減壓
情緒問題係會爆瘡
我都係臨考試就爆:(
唔會太油?
春夏天用都ok?
每次份量係幾多?

唔該哂樓主

唔該哂呀!
激光有無介紹講下?
激光有無介紹講下?

激光去唔去到凹凸洞
lm
塊面都有粒跟左我起碼三年既石頭
都唔知叫唔叫佢瘡好 又唔爆出黎
一路就凸左一粒係到 可以點做啊
真心得?
洗完面,茶左保濕,再茶納英可以?
激光有無介紹講下?

同問,好想去啲凹凸洞
激光有無介紹講下?

同問,好想去啲凹凸洞

暫時最有效好似係fractional co2 laser 無咁嚴重就restore 嚴重就repair
激光有無介紹講下?

同問,好想去啲凹凸洞

暫時最有效好似係fractional co2 laser 無咁嚴重就restore 嚴重就repair

CO2有冇邊間推介 係咪打完要爛面幾日
激光有無介紹講下?

同問,好想去啲凹凸洞

同埋要幾錢嫁
join 過好多course 乜撚野鑽石,冰極,激光,co2都做過
夾埋洗左五皮野都唔係好見效,做完又生由留印
最後買支娥羅納英搞掂左,印都冇埋
仆佢個街

娥羅納英去到印同平暗瘡?

臨訓洗完面搽上去
石頭瘡暗瘡白頭粉刺都掂
石頭瘡真係搞唔掂既話,用雲南白藥膏剪細細塊貼上去
印可以沖涼嗰陣撻少少豆腐上去敷下
依家塊面真係滑過豆腐

雲南白藥膏 係邊一隻貼?
做 laser 真係要換皮膚專科,貴就貴d,有保證
激光有無介紹講下?

同問,好想去啲凹凸洞

浸會醫院有,repair通常貴過restore,前年repair 價係6千幾一次,第一次consult就好似大概600-800,repair就一定會結焦,打完會好紅同之後要做好防曬 你預一星期左右甩焦

同問 係個鼻到

同問 係個鼻到

我都係個鼻到
想問keep住搽左幾耐去到印
join 過好多course 乜撚野鑽石,冰極,激光,co2都做過
夾埋洗左五皮野都唔係好見效,做完又生由留印
最後買支娥羅納英搞掂左,印都冇埋
仆佢個街

娥羅納英去到印同平暗瘡?

臨訓洗完面搽上去
石頭瘡暗瘡白頭粉刺都掂
石頭瘡真係搞唔掂既話,用雲南白藥膏剪細細塊貼上去
印可以沖涼嗰陣撻少少豆腐上去敷下
依家塊面真係滑過豆腐

雲南白藥膏 係邊一隻貼?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞