[暗瘡/印]做激光

91 回覆
1 Like 0 Dislike
想搞啲紅印
上過去CLExx咨詢 話4次退到78成
唔知比唔比呢幾千蚊好
已經比左好多錢做其他野

有無巴絲做過類似激光可以分享下
join 過好多course 乜撚野鑽石,冰極,激光,co2都做過
夾埋洗左五皮野都唔係好見效,做完又生由留印
最後買支娥羅納英搞掂左,印都冇埋
仆佢個街
join 過好多course 乜撚野鑽石,冰極,激光,co2都做過
仆佢個街

娥羅納英去到印同平暗瘡?
仆佢個街

可唔可以講多啲點用娥羅納英搞掂
仆佢個街

我又係用娥羅納英
真心work
仆佢個街

臨訓洗完面搽上去
石頭瘡暗瘡白頭粉刺都掂
石頭瘡真係搞唔掂既話,用雲南白藥膏剪細細塊貼上去
印可以沖涼嗰陣撻少少豆腐上去敷下
依家塊面真係滑過豆腐
仆佢個街

我就係晚上洗澡面之後擦
擦滿成塊耐 跟住就訓
到第二朝沖涼嘅時候照常用洗面奶洗面
我以前都中二中三個時爆得好勁
本身睇私家 但太貴
後尾轉左去睇政府
後尾就冇咩點生 但印都仲有
用左娥羅納英就淡左好多 白左
而且可以係新生嘅暗瘡上茶 都有效令佢快啲謝
鼻頭有d石頭瘡印好多年 仲諗住去做激光
樓上話用俄羅納英有無用
蛾羅納英唔會好油咩
仆佢個街

娥羅納英藥用雪花膏
想問吓對於突起嚟嘅暗瘡印(係咪就係叫石頭瘡印 )樓上兩位巴絲覺得娥羅納英有冇效?
粒嘢已經困擾咗我幾年
想問吓對於突起嚟嘅暗瘡印(係咪就係叫石頭瘡印 )樓上兩位巴絲覺得娥羅納英有冇效?
粒嘢已經困擾咗我幾年

凸暗瘡印即係未清得晒啦
用娥羅納英都谷唔到既話,用雲南白藥基本上一晚都谷到個朧頭出黎
唧左佢再用3m吸晒佢
咁都唔得就唔知啦 同一粒可以幾年都唔謝?
仆佢個街

臨訓洗完面搽上去
石頭瘡暗瘡白頭粉刺都掂
石頭瘡真係搞唔掂既話,用雲南白藥膏剪細細塊貼上去
印可以沖涼嗰陣撻少少豆腐上去敷下
依家塊面真係滑過豆腐

多謝分享 今晚試下先
仆佢個街

我就係晚上洗澡面之後擦
擦滿成塊耐 跟住就訓
到第二朝沖涼嘅時候照常用洗面奶洗面
我以前都中二中三個時爆得好勁
本身睇私家 但太貴
後尾轉左去睇政府
後尾就冇咩點生 但印都仲有
用左娥羅納英就淡左好多 白左
而且可以係新生嘅暗瘡上茶 都有效令佢快啲謝

多謝分享!但係我混合肌怕搽全面 T位會太油
我都用娥羅納英 尤其冬天 訓前搽 第日訓醒又潤又白 暗蒼我係用九七四藥膏 2日粒暗蒼平左
仆佢個街

娥羅納英藥用雪花膏

同問
粒嘢已經困擾咗我幾年

凸暗瘡印即係未清得晒啦
用娥羅納英都谷唔到既話,用雲南白藥基本上一晚都谷到個朧頭出黎
唧左佢再用3m吸晒佢
咁都唔得就唔知啦 同一粒可以幾年都唔謝?

佢比以前細粒咗好多但係都仲係凸出嚟
我今晚試吓先,
唔該絲打

依個
凹洞都得?
凹洞都得?

凹洞要激光
一個二個俾人講兩句就以為神藥咁 屌
呢支野有藥性同致暗瘡物質(好似礦物油,詳細唔記得
拎黎谷暗瘡 同搽傷口就得
咩去印白頭 搽撚完塞曬毛孔生仲多暗瘡
紅印定疤?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞