【世紀大和解】加泰集會!完美解決方案!

170 回覆
209 Like 28 Dislike
唔好鞭啦 手足嚟架
唔好掂加泰啦。。。
但是樓豬是獨派
某程度上唔好再ff有一國兩制啦/回應五大訴求
最大公因數是一國一制, 直接under美國佬玩/全部香港人入集中營
阻唔撚到啊, 是撚但啦。
今晚搞完加泰反警暴集會, 聽日咪馬照跑 舞照跳
伏,唔好去
無人應該因為政治而坐監
今晚加泰!
10.26 遮打 10.27尖沙咀
是但啦, 唔去就唔去,  但是去o既帶多支旗
樓豬要大和解啊!
美國資深外交官傅立民(Chas Freeman)
".......暴力示威者不應該受到外國同情。他們沒有捍衛「港人治港」的原則,而是在引致「港人滅港」。......"
https://cn.nytimes.com/china/20191024/chas-freeman-sino-us-china-hongkong/zh-hant/

There are senators having similar opinions on violence.
原來你覆緊個完全封鎖用戶
加泰集會不代表香港抗爭者
我不會參加加泰集會
唔洗諗,實有人去...

btw, 唔該加埋印尼, 智利, 黎巴嫩
So philosophical...
得返樓主同小碎步之流仲喺度死撐

果然連登仔可靠過黃之鋒梁繼平羅冠聰陳浩天周竪峰張崑陽戴耀廷盧斯達
千祈唔好俾上面班鬼影響,走去得罪歐美
講系咩 cctai班傻柒乜撚都唔去淨係識匿係部電腦後面割蓆 佢地想合理化自己做freerider姐
你曲撚到核爆
你唔好撚嘈啦
你有沒睇我嘅留言㗎
今晚邊個講支持獨立就拖佢出去啦,鬼黎㗎
🇮🇩 🇨🇱 🇱🇧
叫你唔去啦 就唔撚滿意啦!
叫你去啦 都是唔撚滿意啦!
你班成日玩曲玩到班cctai認真撚屌五毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞