【世紀大和解】加泰集會!完美解決方案!

170 回覆
209 Like 28 Dislike
中環加泰人權自由集會
主旨:支持人權自由並不支持獨立
等同:男人去叫雞 談情不談性

P.S. 加泰民意 = 加泰獨立

雙方理據:
反加泰:
置美國歐盟於不義之地
2017年加泰多數獨立派民主派被懷疑收受中共資金贊助 加泰民調 90% 支持加獨
撐加泰:支持人權自由=/=支持獨立, 反對警暴維護人權

大家爭執咁耐, 最主要講緊我開宗明義o既野
驚比中共利用 同埋Solomon 撐搞主題「警暴」唔撐主題「獨立」

其實帶出緊個問題 獨立思潮未成熟?
驚講開口牌搞港獨反一國兩制
唔符合美國利益, 繼而阻攔人權法
同路人比班五毛點到一棟棟

香港人忘記運用智慧去化危為機!
全民騎劫 加泰集會!
我支持香港加泰新疆人權自由並不支持獨立
唔好意思, 搵唔到新疆旗, 用東突旗頂住先
唔好意思, 搵唔到加泰令旗, 用加獨星旗頂住先

見到你班愛國小粉紅支持分離主義
身為愛國小先峰一定要拎支東突旗提點你地啦
中國支持你地去撐主題「獨立」
你地咪走去支持埋新疆, 西藏, 南蒙古「獨立」「人權民主」提點下佢啦

香港人支持加泰、新疆、西藏、南蒙古、上海等地人權自由並不支持獨立

東突厥斯坦獨立運動

南蒙古獨立運動

西藏獨立運動

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_active_separatist_movements_in_Asia#China
今晚會去o既手足清一色唔覺意印多左新疆, 西藏, 南蒙古 等非官方旗幟
香港人支持加泰人權自由並不支持獨立
香港人支持新疆人權自由並不支持獨立
香港人支持西藏人權自由並不支持獨立
香港人支持南蒙古人權自由並不支持獨立
香港人支持上海北京人權自由並不支持獨立
反警暴撐人權
想利用我地去「惡心」西方,「惡心」埋你自己啊
順便要宣傳香港人權自由o既類比叫雞思想
香港人究境幾時先學識政治藝術
主旨:支持人權自由並不支持獨立
等同:男人去叫雞 談情不談性

P.S. 支共眼中:自治人權 = 香港獨立
我地咪繼續叫五大求比位美帝入
假如想高呼香港獨立一呼萬應, 樓豬唔敢揹鑊再帶風向
所以拎埋其他旗仔賀一賀佢

叫雞談情唔做愛 你自己都覺得on9
直頭唔好去 唔應該要去 堅決反對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞