周庭 :日本政府其實沒有邀請過林鄭

422 回覆
1800 Like 15 Dislike
企開啲啦
咁撚無恥?
Last trip 了 以後冇得再去
哦 原來覺得被屈係角落好似睇唔起你所以要玩篤電話示威
一個7.已經柒,三個真係柒到核爆
777: 有得坐頭等, 又有得享受下大日本國賓待遇, 去日本食懷石料理, 買假9, BL, 男男AV 囉, 嘻嘻
咁外交部有權指派佢自己嘅代表嘛,佢可以揀林奠
唔怪得猛咁按電話
咁撚on9?
最標準尷尬時動作(玩電話
係咪可以係微博煲大佢
話佢媚日
G
依加先知原來日本會守一個中國原則
港獨之母
柒婆柒還柒,但係無咩可能係不請自來

有晒有旗嘅專車,有晒護送仲有接待喎
借位POST
Oct. 23:The CCP lobbied Vice President Pence not to mention these three measures in his speech, as an exchange we will agree to Hong Kong's five demands

10月23日:中共遊說彭斯副總統在講話中不要提及這三項措施,作為交換,我們將同意香港的五項要求
1、勿取消港幣與美元的掛鉤�
2、勿取消香港自貿區地位
3、勿將港府官員和港警👮🏽‍♂️列為恐怖分子

中共的遊說要求彭斯副總統在講話中不要提及這三項措施。作為交換,我們可以承諾香港的五個主要要求。
根據消息來源
中共將首先滿足這五個要求,然後進行報復。
中共計劃逮捕5萬名抗議者,並威脅美國反對製裁。
反了反了,777帶頭港獨
正確啲係
日本本身無請佢
香港來函日本 話會過黎觀禮

你有冇見過人地結婚唔請你去 你自己寄返請柬同主家講話會嚟
真港獨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞