鈴鐺心事台

758 回覆
0 Like 1 Dislike
block左佢差唔多1個月
有樣漏左冇block 佢add番我兩次
一直忍住
真係好難受

竟然開始左就要堅持阿
block左佢差唔多1個月
有樣漏左冇block 佢add番我兩次
一直忍住
真係好難受

竟然開始左就要堅持阿

每日都諗起佢
又成日夢到佢
我已經係咁打機打波分散注意力
救命呀
完全忘記唔到ex 都四個月 點先可以放低一個人
睇左鈴木心春台🤦‍♂️
睇左鈴木心春台🤦‍♂️

差好遠喎
雖然唔知係乜野黎

你要去俾時間沖淡
俾你慢慢去接受

你要去俾時間沖淡
俾你慢慢去接受

又係時間

你要去俾時間沖淡
俾你慢慢去接受

想追返人 但係咪好難

你要去俾時間沖淡
俾你慢慢去接受

想追返人 但係咪好難

其實好視乎你地因爲啲乜原因而分開
可以講黎聽下

晚晚飲酒嚟麻醉 佢話唔知點再相處

分開或者係一個好既做法

分開或者係一個好既做法

一直都相處得好好 諗唔明點解佢話唔知點再相處 話唔夾

分開或者係一個好既做法

你地之間發生左啲咩事呀?

分開或者係一個好既做法

果陣大家一齊intern 大家都大壓力 我又突然好冇安全感 因為本身都多成日見 咁就多咗發脾氣 之後一齊去旅行 發覺佢勁冷淡 就知有問題
溫書中,覺得好孤單

田田我係遠方支持你架

分開或者係一個好既做法

果陣大家一齊intern 大家都大壓力 我又突然好冇安全感 因為本身都多成日見 咁就多咗發脾氣 之後一齊去旅行 發覺佢勁冷淡 就知有問題

係咪因為你既脾氣令到佢唔知應該點樣去應對
呢幾日唔見咗條頸鍊 今年情人節禮物嚟
明明我冇除低過 隨身嘢又好少跌 點解咁都會唔見
最仆街係呢幾日好忙 根本連邊日喺邊度跌咗都唔知 要點搵呀
本身做assignment已經好大壓力 點解仲要嚟多樣
男朋友仲要話到我搵返之前都唔會再送嘢畀我
之前拍親拖個啲都係player 唔賤唔鐘意最近有個幾好仔嘅追我 但得少少feel唔想累人拒絕左 根住就係到諗係咪應該試試同番啲乖乖仔一齊 好過成日比人hurt 求屌醒
溫書中,覺得好孤單

田田我係遠方支持你架

多謝你,我係邊溫聽晚個test個心又煩緊之後未掂過既兩個test同一份proj

真係每一次見到你都係到忙緊 proj

唔好俾太大壓力自己呀
食多啲朱古力,個人會開心啲
溫書中,覺得好孤單

田田我係遠方支持你架

多謝你,我係邊溫聽晚個test個心又煩緊之後未掂過既兩個test同一份proj

唔好俾太大壓力自己呀

其實都冇咩點俾壓力自己,我依家只係去將每一part都完整地完成
亦都冇chur自己要快d,因為快唔到,係要用咁多時間去理解,急唔黎
啱啱我終於溫完個test,聽日臨考前再重溫
完成埋個兩個test同proj就冇咁chur,得返一個星期時間,最怕做唔切

溫書中,覺得好孤單

田田我係遠方支持你架

唔好俾太大壓力自己呀

其實都冇咩點俾壓力自己,我依家只係去將每一part都完整地完成
亦都冇chur自己要快d,因為快唔到,係要用咁多時間去理解,急唔黎
啱啱我終於溫完個test,聽日臨考前再重溫
完成埋個兩個test同proj就冇咁chur,得返一個星期時間,最怕做唔切

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞