[I/A]Brawl Stars 荒野亂鬥 (15) 社群盃新的戰鬥?

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Bo嗰場直頭亂嚟 佢地plan咗 rosa 場場都Rosa
人地就直ban Rosa game plan比人知道咗
唔慣點解唔用番之前組合?
Game plan比人打聽到 四場直ban rosa
你地唔覺得怪既咩
有ban 人制冇 plan 2冇計啦
果邊場場bam yde mortis 冇覺得怪添
點解會咁?game plan 唔係得佢哋3個知或者自己人知
講真喇mortis都唔算比賽角喇
咪ban囉 yde打Europe final第一場出mor已經柒咗
你可以咁講 但確實係狗 偷睇人game plan
佢地同人對練 洩露咗
咁都得,有d狗喎依件事

Ban 角明明係用嚟封咗果個場最有威脅果隻角,依家變咗封人哋練習嘅成果
Nova職業隊嚟 人地睇獎金睇得好重

大佬Heist 都ban rosa 自己諗喇
日仔會唔會heist ban mortis?
用名氣搞到對面場場bam,可惜最後都係gg
前排睇俠客打CR 想衝第1都俾人mon deck 係唔奇既
最後仲刪左d可疑既fd

吸收教訓下次要開分身練
講真 ban唔ban mortis
Yde都要輸 日仔係世界最強
不過都冇辦法 職業同業餘打 業餘選手好難將所有時間都投放晒喺個遊戲度 職業選手就大把時間可以練晒唔同組合唔同角色 係有唔公平喺度 都想同Dr.HK講返聲辛苦晒 佢哋代表香港出賽 其實贏又好輸又好 我都會支持嘅
好撚正,睇到你一個幾勁都要講埋默契

3、4俾人追番,暫時最有比賽味道既一個match up
幾時有solo 比賽,等住支持你衝出香港
咪玩啦 我用mortis打Lone star打咗好耐先650分 我最多都係志在參與
好似話你1日衝左2隻上750 wo
咁又冇咁誇張 我用左兩三日打先升到兩隻上750分 一個係同人雙排打Duo 一個係玩嗰個扣血mode
dr hk 可惜 睇得出唔知緊張定點無平時睇咁好水準
下次再參加
push
架仔優勢 班鬼仔想偷睇 都睇唔到唔識打日文
就算架仔開直播 搵都唔到個台係邊
其實架仔實力高佢地太多 比佢知都唔夠打
不過hk又係衰嘅 冇咗Rosa就唔掂 自己都要負返一定責任
建唔建議買最新嗰個全球總決賽pack,新手啱啱玩三日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞