[I/A]Brawl Stars 荒野亂鬥 (15) 社群盃新的戰鬥?

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
咁係唔係唔係幾抵
咁本身1電都係等於2金嘅

如果轉換後唔抵嘅話 轉換前都唔抵

我覺得

不過見人分析過話抵過買65張門飛offer添 仲唔洗打幾輪
(只計開箱攞錢攞電而唔計開箱中角中門飛中doubler中gem中覺醒嘅話,所以我自己會繼續揀門飛)
都係既 唔緊要 岩岩照買左
仲追緊大家進度
好撚負碌,用8 bit sp2 屈左兩個第1 一個第2番黎
點解個個問完最後都係未了解哂就照買左

但進進度就算啦
多謝團長帶我升

副帳個power仲高過主帳,果然打街場都係伏
好講運,加睇對手等級
忍唔到佢每日roll幾隻有排等
想問結算個陣係所有英雄超過550盃都會扣盃換成星徽幣
咁如果有隻700盃係會扣150? 咁有排打喎
新手留名
想問結算個陣係所有英雄超過550盃都會扣盃換成星徽幣
咁如果有隻700盃係會扣150? 咁有排打喎

https://www.facebook.com/negativeisthebest/posts/1284461258403552
你參考下,唔係全職打理論上每季每隻上550係比較抵玩

你要谷一隻就睇下留意果季有冇時間,會唔會衝衝下已經要扣番轉頭

如果你有心上以25 30呢d做目標,因為會有獎勵
thanks巴打
一勝兩負屌你老味
一季一隻700分今季可以收工了 btw tick係今日嗰個showndown場真係好屈機 佢嘅攻擊範圍係大過炸彈佬同埋火水佬有時候都唔使點樣打人 不停封佢路逼到兩班人撞埋一齊 佢哋就會自相殘殺 用咗一個朝早由530分直升700分
升多50 變綠色
咁要等盲西巴你carry我
上得上埋rank25抵d
盲西打左星未
25有獎抵d,唔係你之後隻野減半玩第2隻又升過好似白打,我都係每季上1 - 2 隻去25
今期tick 真係sm
不過我懶得升
打左星未,未打就而家
依家先知有獎 star point?
每升到5既倍數rank都有幾百sp
未啊
黎未呀,爭個而家打左佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞