[I/A]Brawl Stars 荒野亂鬥 (15) 社群盃新的戰鬥?

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
今朝又醒唔起 琴晚未打
陰公,佢放最底係會難d醒起既
唔緊要啦, 今季當熱身
好講穩定性

solo 搞唔掂,得5th 5th 6th
solo 就碰下運氣啦 有8bit 可以試下用兩條命入去龜下
3v3 duo 就可以同d fd 練下夾下
龜到陣,但一撞到高電crow就收左皮
sd 玩 duo 無咁食運氣
power play有Lonestar solo呢d mode真是敗筆
高手們點睇呢個mode
高手應該都係想打33多 少d運氣
我個面如果齊人打33未輸過我緊係想剩係出33
咁耐輸左兩次33 一次我第一日自己打 一次-1
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=32407&snA=3259&bpage=1&ltype=

亂鬥英雄們,你們的心聲我們聽到了
我們將在下個更新提升法蘭克的血量!

平衡性調整

法蘭克
血量:8120 > 8540

彈射
血量:3360 > 3640

達里爾
血量:6440 > 6720
普攻傷害:392 (1568*2) > 420 (1670*2)

狂牛
血量:7280 > 6860

小辣椒
普攻傷害 (最遠距離):2240 > 2128

史派克
能力之星2:曲線球角度及範圍距離降低50%
(大概是爆裂範圍縮小及減少旋轉角度變化)

8-bit 個復活呢
我用X好似未試過彈
power play有Lonestar solo呢d mode真是敗筆
高手們點睇呢個mode
高手應該都係想打33多 少d運氣
我個面如果齊人打33未輸過我緊係想剩係出33
咁耐輸左兩次33 一次我第一日自己打 一次-1

-1石?

就係等你冇咁易乘隊上前面
邊有咁快諗到呀
Life leech 特別活動 過多個星期都完 可能佢都廢時理
原來唔係長駐,明明好玩過轉圈sd
贏1場柒2場
唔係 唔齊人-1
而家brawltv 改左齋播pp 都幾好
雖然單調d 但可以狂溫書先入去打
屌你老味今朝唔知做乜特別多掛機狗
power play兩負一和
你幾盃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞