[ViuTV] 2230-2330 全民造星II [請用不推文回覆 劇透細字深藍色] [光復香港 時代革命] (14)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
今晚果集應該好睇好多
阿聰 @wh_chung
Eric @ericfung_1208
志維 @chiwaing731
小魚 @dancingsakanalilfish
東坡 @austin_soso

(PS:發覺志維有瘦底嘅腹肌……)
順毛好乖仔
冇咁寸
Miss Chan Chan啲反應好正喎
尋晚同火火講"呢個好呀, 咁我唔同你爭", 好好笑
有佢冇咁悶
我睇到呆左,是旦答係都唔答,Eric Kwok想轉燈冇轉可能俾下面,但印象分已扣,下次要foul人會揀佢先。
係唔係最「養眼」今集? 仲有大家喜愛的梓豪、阿Lu。
MC 今日蘋果有新聞
完全似上年狗毛既感覺
先負面 後洗白咁
劇透報道嚟嘅~……
狗毛唔係咁衰
係個節目特登剪到佢咁
但唔知原因
上年想剪到契仔性格好好嘛
要代就3樣都冇、大家見親都鬧的Stanley或者Alton比較合適。
據佢意思,佢見到評判突然全部轉紅燈,嚇到腦海一片空白。
Btw, 原來Sunny同TingHo幫好多人執歌,覺得佢地好好啊。
小鮮肉都有好壞之分
踢走呢兩個換成阿lu同sunny/oscar li就不得了
見到2circle冇燈要走,後面坐左個大王嘅畫面,個心即刻唔知點咁。
其實TingHo真係有能力做幕後
而個人又未必真係咁差
可能只係唔識表達
唔識對鏡頭

還我Sunny
導師推來推去,表演梗又有講有笑,會影響人喎,有D唔尊重。
支持Sunny單飛
呢樣我都留意到 人地開始表演仲喺度玩咁
佢地成日鳩撳但又唔係真係想要人,其實好衰,咁樣撚啲囝

上年係真係想要先撳,多人搶好笑好多
阿芝唔想要好好笑193
同埋今年成日撳完又轉,上年都無咁嘅事,所以側田先中伏要咗Ting Ho無得彈弓手會好睇啲,諗清楚先撳喇
阿歎嫌棄嗰樣勁好笑但側田同Eric Kwok要咗佢都要跟成組嘅決定

上年睇導師爭人時嘅討論都勁好笑
*阿芝
希望有得返黎
好似當日Jer or Anson Lo咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞