[ViuTV] 2230-2330 全民造星II [請用不推文回覆 劇透細字深藍色] [光復香港 時代革命] (14)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
真係唔好嘥咗佢
青春陽光又搞笑
而家好少有
可疑啲咩先
你打咁多野 我到依家都唔知心照啲咩
慘做炮灰
大家記住聽佢地首歌
佢哋咁手鬆 好驚波仔會入
2circle真係好唔抵
入左一定罷睇
係皮膚差d姐
評判好奇怪
屌 即刻鳩縮添
不過lulu個樣甜啲
入左我會日日睇日日喪屌,屌到佢自己都唔好意思。
keep得好好
一笑就有要戀愛嘅感覺
上年班垃圾評判嘥咗人一年時間
我都係中意睇鳩野 志維個種雖然睇到有點尷尬
但都開心既,救返佢啦
好靚仔其實上年真係好可惜 佢真係有潛力入mirror
呢個就唔入好過入
得罪講句其實已經靚仔過mirror一半人
其實好想知 有冇人覺得lokman 係稱不上靚仔
拿,老老豆豆,lokman每次表演都係型撚到癲,但唔係典型靚仔,台風好撚出眾
真....ERROR都好過mirror,人太多又有姜b.......
唔算靚仔 但真係好型
viu都無心搞mirror嘅
入左都無用啦
入error 好過
講開mirror
阿lu你唔好開tg呀
唔好俾班是非八婆搞住晒
IG UPDATED
A組 火火
1 Angus @poppingangus
2 Rain P @rainpfong
3 繼文 @electric_kaiman
4 梓豪 @tsz_hold

B組 MISS CHAN CHAN
1 Justin @lokjustinchan
2 K Lau @kayyyy_reve
3 和味隆 @wmlung_823
4 George @george_au.8
5 Eagle @ctoeagle
6 阿聰
7 阿Lu @lucas_chuy

C組 ERIC
1 Hottick @hottickyip
2 Mike @mike.tsanggg
3 Tank @tank_leung
4 表弟 @kennyiong
5 Louis @louiswong618

復活區
1 Will @willlawcw
2 Eric
3 志維
4 Derek Ho @derekhch
5 細John @johnjrchiang
6 小魚
7 東坡
8 2circle @born2circle
lu竟然仲未有tg grp咁清泉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞