[ViuTV] 2230-2330 全民造星II [請用不推文回覆 劇透細字深藍色] [光復香港 時代革命] (14)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
Lulu唔準開
Louis上年都衰在無自信,今年更無自信,唔知返嚟jm9

還我sunny
阿lu 好靚仔啊
我覺得mirror go好睇d
東坡耶唔掂唔應該入,幕後個保母緊張叫按啦按啦,Viutv究竟係咩品味?
朝早推下繼文先
齋的完整版有Real Man Angus同埋柒頭聰
https://www.youtube.com/watch?v=OMPcCTVzKuU
講緊寶姐? 我見佢都好like梓豪, 可能佢特別鐘情小鮮肉
我覺得2circle整體幾好喎,要去復活區好慘,樣唔差係皮膚唔好,佢可以似細貓果款。
2oo 啲 rap 好過 pa 咁多都要去復活區而pa直入
花姐發現導師taste同幕後唔同,其實Viutv taste同觀眾仲差得遠呀! Btw, 評判導師taste同觀眾都好唔同,所以冇乜引。
還票於民
順眼好多,感覺健康好多。竟然導師一開始就話唔要,連Miss Chan Chan都唔要,好難觸摸幾時要睇樣。
黃梓豪
我愛你

又好似唔係,見佢同上年B2、A組幾frd有聚會,覺得私底下唔同。
下? 綵排果度Frankie先話肥仔去左搵阿芬。
大王同東坡都唔係
幕後又話B組係靚仔,咩taste呀,得第一個好少少。
發覺Oscar Li首輪表演畀版權人ban咗……
https://www.youtube.com/watch?v=m_XCf-CVfzA
仲有阿lu
唔知點解每次Miss Chan Chan扭扭擰擰都覺得佢有少少發老姣嘅感覺
好撚正
無計啦 邊個叫2circle同強尼唔熟
同強尼熟啲三紅都變三藍啦
我覺得佢enjoy個performance姐
不過佢咁樣好過坐喺度黑口黑面呀
評判既反應都有少少影響到參賽者表現
但今次出場個髮型好似麻麻……
anyway,一樣期待!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞