林奠被蔡英文一招收皮!

545 回覆
3458 Like 9 Dislike
親中媒體好鐘意洗腦話蔡政府下經濟唔掂
仲有Cornell master
玩撚死林鄭個臭閪
女人間個差別可以咁大
基本上, 唔同級數
一個係間學校考第一就自以為天下無敵的人, 從來無諗過原來地球有百萬計的學校......仲要數十年前的第一, 今日去考會....
"公務員唔係政治家
搞清楚先|"<~~我估呢句係話淋病
中華民國(中國)正式對香港行使主權。
[人手置頂] [Twitter戰線] 大家做完任務既入黎推一推 提下大家記得Retweet
https://lih.kg/1670944

幫推 P牌推唔到
日皇高超
【長文分析】管浩鳴作為神職人員,公然講大話!
https://lih.kg/1671516
一齊都係美帝有order
真係要多謝另一邊派光頭佬出黎
台灣經濟真係唔掂wor 去台灣玩個的士佬都話唔會選英文
林奠:不如我直接送上嚟俾你吖

你太睇小支共果種根深蒂固, 對寧左勿右取態既堅持
俾你認得台灣一次有主權, 仲要就嚟開四中全會, 更加唔好講佢宜家係帶頭行毛賊路線既呀頭
一次已經夠反雜勢力以喪黨辱國罪將維尼人頭落地
咁今年全支那香港南泡星加坡呢D奶共政權全部經濟仆曬街喎
反而台灣有增長
班的士佬響乜區睇乜報紙佢哋講乜你唔fc就信曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞