林奠被蔡英文一招收皮!

545 回覆
3458 Like 9 Dislike
就算係國與國之間
可以派人去第二個國家自己押人架咩

重要!浮屍出現
https://lih.kg/1669213
係日本先玩鳩人
台灣呢鋪絕
禁止台灣檢警入境=ok
人地後面係李登輝呢個真政治家
牙宗又避左一野
仲割埋水炮狗
唔怕 因為果個係台灣
睇撚到屌出聲,唔比個犯入境,係你地方殺人,有犯唔撚拉,仲學人講民主自由公義,台灣都係快啲投比中國瑜加入國家發展計劃啦
用林大總統名義call齊popo等台檢一落機就全部拉晒佢
再話佢地巔覆國家政權送晒返支那
出事果陣擺林大condom上枱
如果林鄭鳩答唔應承 照俾大粒墨飛去台灣自首咁點
台灣唔會比佢入境
駁唔到
五毛狗
你睇下佢啲同事係咩人先得㗎
小英
清醒
Jeng
唔準諗即刻答
對於國民黨總統參選人韓國瑜國政顧問團指蔡政府犧牲司法主權,若韓國瑜當選一定馬上收陳同佳投案,蘇貞昌回應,「我們不是韓國瑜」,不是到香港就拜訪林鄭月娥、畢恭畢敬,什麼都說「是」。

蘇貞昌指出,林鄭月娥背後是中國,而且企圖用把陳同佳送台灣來讓送中(條例)合理化,現在香港民眾這麼反送中,呼籲林鄭月娥好好聽取香港民意,回應要求,不要做這種政治操作。

蘇貞昌表示,國家主權最重要,有主權才有司法管轄權,很奇怪的是,看到要選總統的韓國瑜,對於過去香港不跟台灣司法互助沒有反應。現在陳同佳送台灣,絕對不會陷入中國圈套,特別呼籲政治人物為台灣講講話,守護台灣主權才是第一,像香港沒有主權,才讓中國予取予求。

他說,另外也深感詭異的是,陳同佳在香港如果出獄,就自由自在,怎麼不在香港過好日子,突然之間要來台灣面對殺人罪審判,這不符合人性、不符合常情,從國家安全、國家主權都會嚴格把關,守住台灣安全。

主要係有政治問題阻礙
佢咁樣做撚有法治可言,不如順下中國意,話定經濟可以死過番生
而家人地咪話派人黎香港囉,林鄭想佢去自首就乜事都無,而家過黎拉人,你又無得話唔比,陳同佳又自願去,咪攪到中國同香港都無面囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞