林奠被蔡英文一招收皮!

545 回覆
3458 Like 9 Dislike
蔡一招
哈哈哈,淋病以為自己好撚醒,點知又捉蟲入c忽
擔心有人過唔到今晚
韓國瑜認衰
如果港共政府整架私人包機比個mk仔上機偷偷去台灣 個mk仔一落機去台灣入境度“自首”咁點? 依個情況係航空上可唔可行? 到時港共又會話mk仔已經送上門 台灣都唔拉佢 唔公義乜乜乜
佳佳一死,柒婆陪葬
主要係性格問題,有強團隊你都要敢用敢聽先得

香港唔係冇叻人,勁人好多但777條賤種唔會聽,佢連新聞統籌專員都唔要就知佢咩料,因為佢覺得自己勁過嗰啲人,所以請到唔請,佢個人係勁度自我中心,唔聽人講,覺得自己好撚叻,但其實豬咁蠢但又死不認錯

我當小英真係冇咁強政治眼光,但性格已經贏晒
高招
唔一定飛機 如果坐船呢 偷偷嘅話 入台證都唔洗申請 又可唔可行
起碼會吸貓
我覺得蔡英文落order都唔奇
就當蔡英文冇咁勁 但係一個領䄂真係冇可能永遠靠自己都搞得掂嫁啵
最緊要係佢吸引到人才幫佢 同埋佢會聽人講
然後你再望下柒婆
咁打得 一個打撚晒佢啦 打到去台灣添啦
大粒墨會唔會被自殺呢
陳同佳自己入台灣唔可以?
冇錯!因為台灣定咗死線係明天, 港共拒絕的話,台灣會將陳同佳升格為中共政治工具,禁止入境!
如果香港係民主國家根本唔會去到呢步
呢單野真係成為焦點果陣好似係大約3月
果陣法律界俾左幾個方案佢都做到
有單次引渡 域外法權等佢係香港審等
結果佢7個月都搞唔掂 仲要同你打4個月都唔收手
push
唔出色地笑咗
蔡總統超識玩野
一個係做官僚做四十年做到無咗個腦既人
一個係玩政治玩咗四十年個腦日日轉既人
幫手諗下抗議仲可以點樣轉型?
有咩方法可以突破困局?令政府跪低?

和理非、勇武、仲有冇其他?

宗教戰線:清算開始
林鄭聲稱係上帝派佢黎做特首
拎左「基督徒」光環咁耐係咪要還啦?
佢做左咁多惡行,係時候審判佢啦
仲有其他親北京賣港賊都要清算!

區議會選舉專題研究之抗爭Project
引導香港-啟蒙運動:情緒主導>理性主導
-點Push更多人投票?
-何謂民主、自由、公義、法治、公平?
-以上普世價值對大眾有咩好處?
-香港未來如何向前走?

學習任務:
1.了解西方啓蒙運動前因後果
2.Search民主、自由、公義、法治、公平
3.將普世價值連結到香港人利益利益利益
4.走向獨裁/走向民主,主權在民
5.睇一次基本法
6.睇埋選舉條例

活動:
民主小天使:和理傾
落街、落區、開攤位、教育關心街坊
Connect學歷較低、新移民、淺藍選民
口號:愛民主,黎投票;撐自由,齊發聲
為公義,企出黎;護法治,三分權
要公平,改制度;港未來,自己來

我相信極權唔怕武力升級,卻怕頭腦升級,有更多人看穿一切的謊言,群起反抗!

Signature簽名檔:守護香港,深層改革
Version 2019.10.21 愛民主,黎投票
Be Water! Be Smart!
注意事項⚠️
連登五毛滲透嚴重,大家要帶腦睇post
政府損失:0人,民望、信譽跌至谷底
香港人損失:2363人+多人曾經活著

抗爭轉型及進化建議:持久戰拖垮邪惡
重要目標:11月24號區議會選舉
香港民主及人權法案
防範:掌心雷、利誘淺黃淺藍市民、抹黑
流水式示威:警察舉旗咪去另一個地方示威,香港咁多地方可以去,佢想捉你,你咪話走緊囉,太多人行得慢好正常,合情合理合法!
適當武力/自衛反擊:合情又合理!
游擊戰?:對抗黑社會/恐怖分子(文宣解釋)
創意活動:抗爭融入生活唱歌比賽?跑步大叫?商場罷買?摺紙?18區和你傾、流水式返學返工#Shout4HK#諗到再加

公平、自由、民主、公義、人權得來不易
漫長的道路上需要你支持我,我扶持你
有時惘然若失,但我們也要自信往前邁步
有咩嘢唔想失去,就努力捍衛守護
現在就用自己雙手實踐夢想,迎接未來

短期目標:保持民意、減少被捕
建議:落街和你傾,離開同溫層!文宣!
中期目標:區議會(94%民主產生)
建議:關注身邊人,團結一致,各有各做
長期目標:強化黃色陣營、黃色經濟圈
建議:抗爭生活化,減少比錢極權陣營
終極目標:民選議會、民選政府
建議:國際戰線、啓蒙思想、人滅心不滅

公務員:小隱於野,中隱於市,大隱於朝
和勇合一:1.合法之下,最大勇武
2. 做任何事,永不被捕

@謠言係疫症•不傳播•去求診•澄清藥
@FakeNews係Cancer•不擴散•求事實•割
@接觸資訊時,腦袋要清醒

只要爭取民主團火未熄,還是有機會達成
衛城革命,生活抗爭
@Template@
升級技能/能力值:1. 讀書、識法律2.運動、鬥長命3.和勇合一精神4.批判性思考

或者做唔足,但我會堅持;Best effort,你呢?民主尚未成功,同志仍需努力
@Template@

要記住極權如何打壓示威:
1.抹黑:利用少部分的暴力衝突而將全部示威者形容為「邪惡」、示威=港獨、新華社、環球時報、人民日報
2.誤導:警總救護車、雷射槍、9吋尖刀等等
3.滲透:5毛、陳雲、黃x民、譚香文
4.假民意/曲解民意:主流民意是......
5.5毛輿論-分化、負面、fake news、煽動手足做負效益/低效益工作
6.強迫企業自我審查
7.出動黑社會、愛國暴徒
8.扮示威者:(負面的)破壞eg.遊行
9.嫁禍示威者/黑警:打議員打記者打女仔
10.扮好人/扮對話:「江山易改本性難移」
11.警察濫權、濫捕、暴力執法、恐嚇
12.利用親中人士發表「假」權威言論
13.高樓價掠奪民脂民膏
14.矮化示威者為甲由、yellow object
15.假對話,真緊急法:獨裁者2.0
16.高壓統治,嚇到你噤聲
17.黑社會X警方X中聯辦X政府X地產霸權
諗到再加

Sir, my concern is not whether God is on our side; my greatest concern is to be on God's side, for God is always right.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞