一句講曬,支唔支持加泰集會

363 回覆
840 Like 1089 Dislike
想當日話打狗 有班左膠出黎話對準政權
今日我將呢句還返比你班左膠聽
對準政權呀屌你老母
支持
手足有自由搞任何集會,有共同理念咪去囉
我就唔去了
香港人:Stand with Hk!
加泰人:stand with Catalonia!
香港人:不了,自己都未搞掂

民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
咪撚去 搞死場革命架

[FCed]加泰集會搞手為籌錢搵食,推香港落火坑
https://lih.kg/1667735

加泰集會係一場贏左無得分,輸左死全家既賭局
https://lih.kg/1668032
入嚟睇港豬幾自私無恥
其實你覺唔覺得
你講緊既野同香港依家情況好似
講緊之前先話西班牙班警察係天台開橡膠子彈
同香港果班差唔多咁捉完都仲打示威者
係未傳出話有殺人強姦
同咁你係咪認為外國搞果d
好了解香港局勢?
P牌投唔到,唔支持
根本去唔去都唔會有影響,唔好再俾五毛帶風向
(置頂)今個禮拜行動呢?已整合 1021-1031 日程
https://lih.kg/1665841
絕對唔好去加泰集會 條友唔會聽人講一定照搞 所以到時人數一定要少
原則上支持,但係前提係搞手好清楚講明佢哋嗰三個目的。要俾人知道呢個集會係反對政治壓迫而唔係支持加泰獨立。

1. 呼籲西班牙政府和平處理加泰示威;
2. 譴責西班牙警察暴力對待示威者;
3. 沒有人應該單因政見而被判監。

至於加泰獨立我都有我個人意見,但係喺呢個集會入面並唔重要。
睇下呢班自私既港豬真係好嘔心
為左自身利益連自己既信念都可以出賣
我唔撚再支持呢場運動了
p牌冇得評 唔支持
有幾樣野差好遠

加泰示威係民族主義運動 香港示威係民主自由運動
加泰示威獲得嘅國際遠遠不及香港
加泰示威的暴力亦都已經有出現割蓆
加泰示威嘅暴力升級亦都快過香港好多

咁香港夠放火又爆支企
咁你地最驚既美國又有咩譴責過香港
咪又係出黎9up 幾句就算
咁憑咩譴責西班牙政府暴力打壓

如果示威者有用暴力 警方用武力理所當然
問題唔係有冇用武力鎮壓 而係用武符唔符合比例

我真係唔覺搞加泰集會個班人有幾了解當地局勢
其實你覺唔覺得
你講緊既野同香港依家情況好似
講緊之前先話西班牙班警察係天台開橡膠子彈
同香港果班差唔多咁捉完都仲打示威者
係未傳出話有殺人強姦
同咁你係咪認為外國搞果d
好了解香港局勢?
有幾樣野差好遠

加泰示威係民族主義運動 香港示威係民主自由運動
加泰示威獲得嘅國際支持同關注遠遠不及香港
加泰示威的暴力亦都已經有出現割蓆
加泰示威嘅暴力升級亦都快過香港好多

民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
要支持

又唔係唔比你搞
講句野都可以被人屌分化
居心何在
得波台狗支持
on9 晨早講咗Focus 返香港啦
推加泰Po 都屌過 仲搞埋集會
NO

全力集中火力五大訴求

Avengers of LOCAL INFINITY WAR

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞