【冇嘢好講】阿仙奴19-20球迷吹水區 MMLV

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
屌你老母死愛狗幾時死
閃婚
查子有無tg
有野想搵你傾
呢度d清 用Heatmap睇Xhaka coverage大
用水精宮成績睇Zaha能力
係咁上下啦
利申 覺得達好過愛 但可以搵更好
冇得講 新手領隊都係要搏
一係好似撚伯咁 一係多嘴狗 加利仔咁
咁你會揀要愛狗定搏一搏?
我就覺得搏下無壞 唔用牙達用牙堡我都接受
起碼啲波唔會柒住去 有變化先
岩,好似曼聯咁就最柒
換一個領隊轉一套打法 成批人唔岩用要換
人地大把錢 我地仲要玩分期
點都係搵個同一套思路既教啦
吊啦媽賺少少又話fat fat
早排搞到一潭死水啦
其實一味spin去人地迷達到 我都有講用渣士同堡蛇
咁係咪迷渣迷堡唔客觀唔中立? 我講出哥狗呢個point 你又扯老遠駁唔到
哥狗皇朝其中帶出影帝柏度呢啲 雖然柏度未算話球王級 但係哥狗教下就比人睇到佢將平庸球員帶上一線既能力
都係果句啦 再好既千里馬都要伯樂 一味話人無經驗就唔試 咁再好既教練 你無比機會佢證明都係嘥氣啦
試左愛狗呢啲所謂有名氣既 又唔掂 咁反正係要重建 點解唔搵個踢過阿狗知阿狗球風既教? 就算唔搵堡蛇達蛇 都搵個識教進攻既教啦 渣蛇我都ok喎
愛狗=椰子

下一個就請老牌名帥
安76
之後玩臭個朵
其實都係撞岩佢地買到vvd同巴西龍
鳩普既踢法 無呢兩個都係死
而阿狗而家愛狗教就算換咩人入去都唔掂
阿狗管理層真係比愛狗洗左腦
希望edu真係愛阿狗 洗返啲高層腦 換教頭就乜事都無
點解大粒墨生得咁柒都有女
我生得唔柒都冇女
冇巴西龍都入到決賽
所以咪話 有vvd 有巴西龍拎歐聯
你比個vvd爺爺 阿狗都可以拎英超
問題係而家既阿狗係愛狗手下 換咩人落去 都唔會拎到冠軍
達=哥狗
其實達蛇之前去啲咩教練團分享會果到都好多好評既
而用哥狗做例子 係講緊哥狗當年都只係教幼幼
你無比機會佢做一隊教練既話 又點會有巴塞皇朝呀?
分分鐘美欺都只係一線翼 做唔到球皇
哥狗得一個,啲個唔係理據嚟,巴塞而家自己都無咁玩
講到尾想唔想搏遮,其他都係廢話
睇死人咩= =
以為係牙鏟=.=
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞