【冇嘢好講】阿仙奴19-20球迷吹水區 MMLV

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
好啱做政府
撚伯好似幾勁
之前好似唔算多人反達子
有冇寫明一定要有大波女秘書
林狗
Po9 = mochi
達蛇歐連full team豬比里昂
撚伯都叫帶過下英冠先再請,大家都睇到多嘴狗呢個助教出身坐正之後帶到點
佢like iPad架,大波先唔請
講黎講去都係呢句
哥狗又點睇?
咪又係未帶過一隊 一黎就帶巴塞
呢啲point睇都睇都厭啦
愛狗夠帶好多隊啦 又話歐霸之王又話帶過咩班霸又話咩進攻足球咁
之後又點? 試都未柒試過就話人唔掂 愛狗你地一開始話比機會嫁 試完同老野最後兩季成績比仲衰
有啲話達蛇帶波輸比里昂又乜乜柒柒
哥狗夠輸比狼隊啦 係咪又要躝呀
哥狗帶巴塞b幾好㗎,你估真係咩經驗都冇咩
不過我都想要達子,點都好過傻閪愛
達子 同 人渣士點揀
講緊帶一隊既經驗係零
帶小朋友同帶一隊係兩個世界
帶幼幼堡蛇都幾好
其實成日反達果班 根本講唔出其他論點 一拎哥狗出黎撻佢地就睇唔到我啲point
初初啲手畜話隊閪波降班都會撐 之後話用達蛇就會驚降班又盛
我寫包單 用達蛇點都好過愛狗啦 起碼唔會用成績去玩權鬥同唔會用死兩閘進攻不停傳中呢啲悶到嘔又無成績既踢法先囉
both 都ok
愛狗一定要躝
渣士幾好
打利都唔怯
唔似隻死愛狗泊大巴等輸
是其是呀 哥狗而家咪證明左有料既 就可以發揮到啲球員到最高峰
如果巴狗啲高層好似呢到啲手畜咁諗野 肯定無巴塞皇朝啦
個個都懶識波 話呢個未教過果個未教過一隊就不了咁
哥狗只會一路教幼幼 或者去左第二隊教囉
柏度果啲傻鳩會唔會有人用都成問題
千里馬都要有伯樂啦 你唔柒比機會人 點有機會證明佢有料 一陣去第隊證明佢有料 就頭也不回唔黎牙犬啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞