[元朗1021後記] 元朗形勢比想像中好

281 回覆
1158 Like 8 Dislike
4 push
我覺得今日都咬唔少 大部分都係落單比人咬
不過係成300隻狗黎講算係咁 但冇反擊機會冇時間整磚
都係旺角好玩d
5 push
6 push
7 push
8 push
話雖如此,但真要提防班鄉黑。今晚黄藍沖突,差佬到場之後巳經有條藤條佬入鏡,之前已出現過,仲同689合照過果條撚樣,元朗手足小心。
9 push
10 push
大馬路又真係幾多行人路/巷逃生
大坑渠兩旁, 大橋街市前條巷, 恒生銀隔離條巷, 遵理隔離
對面又一樣唔數, 最重要唔同地方入左內街唔係完全相通
無咁易圍捕
我覺得跟本星期一至五都要做到元朗區呢個效果

至於地點就可以係7區集會咁做

一定要將星期六日既抗爭帶入平日,先會影響到成個城市既運作
可以睇番我開既上一個po
唔知話今晚鬆手定點,好似好多車好重防,但落場防暴眼見100都無,畜龍無做野,淨係tg放題,仲要係國產野,鄉黑都無預期咁多...我當然覺得721呢件事一日未解決點都要每個月21黎一轉,但下次各位都唔好輕視,有咩事換裝,唔好磨
我覺得咁啦,唔係下下掟磚嘅,元朗巴打有時可以善用地利

鄉村地區石仔用地都係啦
發夢11點幾喜利出面個黑衫矮手足淨係大叫全部人走啦 又唔講原因 唔知做乜9
飛天叔叔
其實由幾時開始會覺得班狗亂射TG會係一個好現象
Push
no offense
元朗戰役好似童子軍挑大boss咁
一定要盡量吸取每次經驗,再開發出一套最適合元朗手足嘅戰術
今日第一次見咁多街坊
啲狗準備鳩衝嗰陣有手足會提水話賽狗比賽準備開始,叫啲人企梳啲,啲手足就會醒水散開少少同埋搵退路
之後啲狗一衝,手足就走得勁快
push...一日三省唔身
不過成日聽到樓上d人係咁屌狗 有少少安慰
磚真係令人興奮好多 一爆玻璃成場拍手
補圖
反而我覺得元朗每一次都搞得唔係咁好,次次落到去大家都散晒,嗰個呢埋角落頭離遠咁望。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞