FIFA 20 Ultimate Team 討論區 (42) 用不推文回覆中walkout

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
Witsel今集係咪真係好勁?
家陣用緊Goretzka + scream Sabitzer,但仲未試過Wtisel
呢3隻+Delaney揀2隻應該點揀
三皮野直接買coins得唔得
Witsel 4*sm + 4* wf
傳波好 防守又好 186cm
德甲第一人
thx
用過晒德甲中場三寶
覺得純防中 witsel係最勁
其他2隻都Box to box feel
其中一隻CB 係Ramos
我想試砌隊中場玩瘋狂逼搶 老母 ndidi sis kante matudi
Matuidi 防守幾好但無嗰種一野撞落去搶佢身家嘅氣勢
除左pique仲有咩可以執
本來係諗住打電腦消磨時間同減壓
點知對住D 99速99BALANCE99力量99FINISHING同99SHOT POWER
壓力有增冇減
淨係隻94大哨都賣緊600幾700萬
當100萬1400蚊,淨係R9都成皮野咁濟
baby尤西=400萬
90古=500幾萬
88韋拉=250萬
RW+RB果2隻=250幾萬
Neymar=100萬
VVD+Varane+DDG ~ 100萬
加埋哂成個陣2300萬左右,14蚊黎計就盛惠3萬2 HKD
左右閘換晒
中場入隻施素高
呢到有冇零課嘅手足
CAM用緊普金Kai
呢4隻揀2隻點揀好
唔用matu 仲有咩推介,我見有Witsel,Fernandinho 都算爛打系列防中
呢個世界永遠冇話砌好既
除非你去到成隊爆機icon級數姐
Hi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞